Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie.najpiękniejsza

Chcę być najpiękniejsza!

Polecane posty

Gość nie.najpiękniejsza

Mam problem. Ciągle wydaje mi się, że inne dziewczyny dużo bardziej podobają się mojemu narzeczonemu... Nigdy się co prawda nie oglądał za innymi, ale czasami jak w telewizji oglądamy to on mówi, że ta jest ładna, a tamta też itp. I na dodatek większość jest zupełnym przeciwieństwem mnie ;/ Chce być dla niego tą najpiękniejszą ale nie potrafię...

mój też tak zawsze mówi kiedy ogladamy tv. nawet kiedy widzi fajna laske na ulicy. a ja nie zwracam na to uwagi i zagaduje na inny temat tak jak by mnie to nie ineteresowalo co mówi bo wiem ze robi to po to by wzbudzic we mnie zazdrosc. a odkad przestalam zwracac na to uwage to on przestal za nimi sie ogladac. najwazniejsze zeby uwazac siebie za najpiekniejsza!

Gość pewnie Cię zdradza
pewnie Cię zdradza błahahahahaha lol dziewczyno nie masz większych problemów?

Gość niekoniecznie...
musisz byc dla niego najpiekniejsza zeby z Toba byl z braku laku to i kit dobry jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma poza tym dostep do latwego bzykanka ..zaden facet z tego nie zrezygnuje jesli nie czujesz sie chciana i doceniana to go olej zanim on to zrobi

Gość pewnie Cię zdradza
nie moge się pozbierać ze śmiechu .... w dalszym ciągu.... Bo inne są ładniejsze ode mnie... błahahahahahahahahahah A ja bym chciała być najpiękniejsza błahahahahahahahahaha Ja też bym tyle chciała..... żeby był pokój na ziemi :/

Gość nie.najpiękniejsza
Jak macie pisać takie rzeczy to się nie wypowiadajcie ;/ Ja mam po prostu taki problem, że nie czuje się dla niego najpiękniejsza i wiem, że jest wiele ladniejszych. Ale nie mogę znieść myśli, że jemu się mogą podobać inne, przecież mnie kocha...

Gość dupa dupa dupa
JEZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zamknij go w złotej klatce i zasłoń oczy .... brak mi słów do Ciebie...

Gość pzygnębiona__
jak ma Cię zdradzić to zdradzi bez względu na to czy bedziesz napiękniejsza czy nie!

tez mialam taki problem. zdarzylo sie ze raz powiedzial przy znajomych ze jakas aktorka ktora akurat grala jest ladna i zapytal mnie czy to prawda a ja na to ze nie wiem bo bardziej interesuja mnie mezczyzni i wg mnie bardzo przystojny jest Ronaldo :) ale strasznie bylo mi przykro. i kiedys mu to wypomnialam. tylko by sprobowal tak mowic/myslec. tak jakbym mu sie nie podobala. bo tamta co mowil ze ladna to zupelnie inna niz ja... teraz jestesmy malzenstwem. wiesz jesli chcesz z nim byc. pozachwycaj sie jakimis przystojniakami, zwlaszcza takimi na ulicy moze zrozumie jak to smakuje :) tez przeciwnymi do niego z wygladu. a jak juz bedziecie blisko w zwiazku to mu powiedz o co Ci przykro. jak mu na Tobie zalezy, to zrozumie i sie poprawi. Pozdrawiam kazda dla swojego faceta chce byc najpiekniejsza :) tzn zeby swiata poza nia nie widzial i nie szukal juz innej. chyba naturalne?