Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadałam ładnie pytanie

Jak sie ubrać?

Polecane posty

Gość zadałam ładnie pytanie

Jade z chłopakiem do Krakowa i Zakopanego na pare tygodni iiii postanowalismy szaleć w tamtejszych clubach no i tu zaczyna sie problem:) Niewiem jak sie ubierać :( boje sie żę wystroję sie zabardzo:) i będę sie wyrózniać:/. Ciuszki kupuje w zarze ,river island najczęściej bo mam taki tyl i wiem że wtedy sie wyróżniam:) Lubie szpilki, spódniczki fajne tuniki ale akurat na te cluby niemam wogóle pomysłu:) 20 lat,166 cm wzrostu,60kg wagi:))) Napiszcie coś

Gość vanessska2
Możesz ubrać buciki na koreczku , jakąś tunike, a spodenki to mogą być krótkie lub jakieś dzinsowe rureczki :) Tunika w panterke w dowolnym kolorze by pasowała do bucików lub torebeczki :) Albo w innym kolorze bluzeczke .

Gość bsbgsr
Ciuszki kupuje w zarze ,river island najczęściej bo mam taki tyl i wiem że wtedy sie wyróżniam a to dobre, myslisz ze jako nieliczna sie tam ubierasz:D? to sie usmialam :D

hmmm my też w Krakowie mamy zare nawet chyba 4 albo i 5. river nam niestety zabrali ale tez był hmmmm.... wiec wyróżniać to się raczej nie będziesz przynajmniej nie marką. cokolwiek. kluby i knajpy to mieszanka różnych stylów. ja do knajpy chodzę zarówno z dżinsach i bokserce, sukience letniej, szortach, w szpilkach i eleganckich spodniach wraz z koszulą zależy od humoru. to nie dyskoteka gdzie 90% wygląda identycznie(bez urazy byłam tylko na takich;/ mam nadzieje że gdzieś istnieje coś innego:P)

lol Sergio Ramos buhahaha uśmiałam się:P nawet nie wiesz na jaki zbieg okoliczności trafiłeś:P kto jest z Krakowa pewnie zrozumie. ul. Szlak :D:D:D:D:D

dla tych nie z Krakowa wyjaśnię że na ul. Szlak w Krakowie panie w szpilkach czekają na klientów.:P

Gość tralalalalalalalananana
hehe Szlak :)? przez wiele lar ul. Warszawska rządzila :P no w sumie to bardzo blisko :) hehe ale my w nibys tylko z opowieści wiemy prawda :P?? nie zeby ktoś coś pomyślał :P:P a wpis Sergio myśle, że nie był przypadkowy tylko też jest obeznany w tym krakowskim temacie Szlakowym :P

:P hmmm wśród moich znajomych zawsze były żarty że na szlaku stoją:P w sumie tam je widywałam często wieczorami:P choć na warszawskiej także. w każdym bądź razie upodobały sobie okolice politechniki:P

Gość tralalalalalalalananana
no bo w końcu "seks, muzyka- politechnika" :D