Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaisaas

dziewczyny doradzcie

Polecane posty

Gość otwartAAA
ZYCIE DZIEWCZYNIE URATOWAŁAŚ! nie wyszła za tego debila dziki tobie. badz z siebie dumna:)

Gość toleczka
zgadzam sie z hehe33, pamietaj jeszcze jedno:GÓWNO SIĘ CIAGNIE....

Gość kaisaas
hehe33 ja do niego nie lgne nie chce i nie chcialalm miec z nim nic wspolnego chcialalm tylko przezyc fajny seks bo wiedzialam ze w tym akurat jest pierwsza klasa ale tylko w tym

Gość toleczka
nie masz wstydu,aureolka nad glowa....

Gość kaisaas
otwartAAA tez tak uwazam jak ochlonie to mi podziekuje jeszcze

Gość Nicolka.....
Sama jestem kobieta i nigdy nie zachowala bym sie tak jak ty... Jezeli to nie prowokacja to jak dla mnie jestes szmata... Ja rozumiem ze faceci mysla kutasami ale porazka jest dla mnie ze kobiety przestaja myslec i pozwalaja by facet myslal za nich kutasem... Nie szanujesz sie wiec nie oczekuj szacunku...

Gość otwartAAA
ale co wy chcecie. dobrze sie stało. zdradził japrzed slubem a to lepsze iz po:)

Gość kaisaas
ja piernicze jeszcze do mnie ta kolezanka powiedziala ze zmarnowalam jej zycie, ze ten facet byl dla niej wszystkim i juz nie ma po co i dla kogo zyc ona by mu wybaczyla ale on jej nie chce o co chodzi w tym wszystkim pogubilam sie

Gość otwartAAA
jakby nie autorka tekstu to by inna pinde bzyknął. i nie daj BOSZE po slubie i po dzieciach

Gość toleczka
czas wszystko zweryfikuje...spotka ja kara

Gość kaisaas
a w miedzy czasie on dzwonil juz do mnie z 5 razy, ale od niego nie odbieram i nie bede

Gość otwartAAA
a co Ty wyrocznia? "spotka ja kara" hehe za duzo radia maryja sie nasłychałaś. ludzie grosze rzeczy robia. a Tu przynajmniej ocalała bidulka rzed zobowiazaniem z niewiernym ujem

Gość toleczka
to zaraz do twojego domu przyjedzie

Gość toleczka
ciekawe co ty robisz otwarta?pewnie to samo:):):)hahaha

Gość kaisaas
tak jest dokladnie masz racje czym ja sie przejmuje ich malpy ich cyrk niech sobie radza sami zrobilam dobry uczynek pokazalam jej z kim sie zwiazala, slubu nie bedzie ich problem, a zycie toczy sie dalej

Gość otwartAAA
ciekawosc pierwszy stopien do piekła - ksiadz na religi nie mowił?:P mi juz nie chodzi o jej wyuzdanie tylko o ujowosc teogo goscia i szczescie ze ta laska nie wyszła za niego

Gość otwartAAA
dobry uczynek. nie przesadzaj. ' badz z siebie dumna "to ironia. TO NIE zmienia faktu ze jestes egoistyczna pizdą. ale sa zawsze dwie strony medalu

Gość toleczka
OTWARTAA-ale jestes plytka:):) bawcie sie tak dalej,dobranoc dziwki...

Gość kzioreks
tak sobie czytam i sie nie odzywam ale mwtrace male slowko do autorki niczym sie dziewczyno nie przejmuj zaprosil Cie-jego wina wiedzial ze sie zeni, dobry jest mialas chce bzyknelas sie dobra Twoja, ateraz miej to w nosie wnioskuje ze to jakas daleka kolezanka to czym ty sie przejmujesz nie masz czym, a macie tu rowiez zauwazylem takiego moherka o imieniu toleczka alez ten moherowy beret jest pogiety juz cxzekalem kiedy ci kaze isc sie wyspowiadac ha ha ha i to tyle chcialem powiedziec spadam pozdrawiam, autorko jutro sie obudzisz i udawaj ze nic nie bylo bo tak naprawde nic nie bylo papap

Gość otwartAAA
toleczka - mocherku malutki. nie nazwyaj mnie dziwka bo jak twoj duchowny sie dowie to Cie przechrzci:P jestes idiotka ze widzisz tylko swoja racje. nie sadze abys wolała zyc z niewiwrnym hujem niz dowidziec sie przed slubem ze taki to amant

Gość kaisaas
ale się daly wciagnac glupie dziewuchy:):)hihihihi,tak poza tym,to jestem kur....lubie ten sport

Gość kaisaas
dobra ide spac bo jutro rano do pracy zobaczymy co jutrzejszy dzien przyniesie podziele sie nim z wami n o wylaczam telefon bo ten fagas caly czas dzwoni dzieki za wypowiedz i pozytywne i negatywne dobranoc

Gość kaisaas
to podszyw ajkich tu wiele

Gość kaisaas
[zgłoś do usunięcia] kaisaas ale się daly wciagnac glupie dziewuchy hihihihi,tak poza tym,to jestem kur....lubie ten sport TO JEST PODSZYW

Gość kaisaas
od jutra znowu sex-jestem dziwka i sie nie wstydze,ok ide,ide,bo znowu podszywacze buszuja

Gość kaisaas
PODSZYWACZU SPRAWIA CI TO PRZYJEMNOSC

Gość kaisas
witam wszystkich, ale od rana mi sie oddzwonily telefony ten faciu dzwoni co chwila, pisze smsy, ze nie moze beze mnie zyc, ze dla mnie zrezygnowal z malzenstwa itd. z tego co wiem dzisiaj rano odwolal wszystko w urzedzie i w knajpie, dzwonila rowniez do mniej matka tej kolezanki standardowo, ze corka nie widzi swiata poza nim, jest zxalamana ze zmarnowalam jej zycie ponc nie poszla do pracy i siedzi zamknieta w pokoju, kurcze czemu wszyscy maja do mnie pretensje, czy tylko ja tu jestem winna

Gość kaisaas
wiecie co przemyslalam to wszystko na trzwo i spokojnie nie czuje sie winna, nic zlego nie zrobilam

pewnie że nic złego nie zrobiłaś, tak wyszło, na pewno niechcąco… ja nie mogę te pytanie na forum to chyba tylko po to zadałaś żeby rozgrzeszenie znaleźć…