Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulala_oO

też chce taka być! też chce ranić! Cierpcie! wasza kolej!

Polecane posty

też chce udawać przed facetem, że jestem taka zainteresowana, kręcić się wokół niego, wciągać go, bawić się nim, widzieć w jego oczach jak bardzo mu zależy i w środku śmiać się z tego, jak bardzo już niedługo będzie cierpiał. tak po prostu zostawić. z każdym jego sms\'em, telefon bawić się jeszcze lepiej. olewać go całkowicie.. niech ktoś poczuje sie jak ja ! tylko dlaczego nie potrafie? dlaczego ja nie potrafie nikogo tak zranic? tak chcialabym sie wyzyc. za to wszystko..

Gość Blondi15
Znam to... Po prostu masz dobre serce i juz

Gość Blondi15
A poza tym faceci to świnie bez wyjątków, nadają się na idealnych aktorów- umieją nieźle grać...

ostatnio juz jestem tym taka zmeczona. spotkałam przypadkiem na imprezie chlopaka z ktorym spotkalam sie pare razy a poznie pisalam i nagle urwal kontakt na poczatku jak zobaczylam go poczulam sie taka skrzywdzona i niezbyt chcialam z nim gadac. pozniej podszedl i zaczelismy tanczyc i tak dalej. cala noc dobrze sie bawilismy. w pewnym momencie wyszlam z kumpela do lazienki i gadamy. ona pyta mnie jak sie bawie, ja jej na to, wiesz ze dobrze, ale Ty i ja wiemy ze to tak jednorazowo i ze on jutro juz bedzie calkiem kims innym. ona mi ze pewnie tak. ja jej na to, ze co tam, bawie sie poki jest moje 5minut. w sumie wiedzialam o tym ze kolejnego dnia juz nie bedzie mnie nawet zauwazal to jednak sama do siebie tego nie dopuszczalam calkowicie. no i stalo sie tak jak myslalam . i znow cierpialam. jak chcialabym teraz zrobic mut o samo...,marze o tym.

Gość Blondi15
Ja miałam gorzej mój własny chłopak który 2 dni wcześniej mówił mi że mnie kocha dzień po naszej 2 rocznicy(2 miesiące razem) stwierdził ze to koniec, to on popełnił błąd i raczej ja powinnam z nim zerwać ale nie stwierdził ze to koniec. i jak tu wierzyć chłopakom skoro jednego dnia mówią ze kochają a drugiego że nie chcą mieć z tobą nic wspólnego;( usunął mnie ze swojego życia nawet nie chce mnie znac a ja nic nie zrobiłam... tłumacze sobie że nie był mnie wart... jeśli chłopak rzuca dziewczyne to znaczy ze na nia nie zasługuje. z resztą nie spotkałam się z chłopakiem który byłby wierny

Gość Blondi15
dziewczynę czy chłopaka?

dziewczynę.. nie chcę już wiecej facetów. już się za bardzo zraziłam. z dziewczyną może byłabym szczesliwsza..

Gość Blondi15
no co ty z dziewczyną??? Chcesz zmienić orientację??? no nie przesadzaj nie wolno sie poddawać;) No chyba ze jesteś biseksualna ale wątpie... głowa do góry:*

Gość ile wy dziewczynki macie lat
w tym wieku to na razie to są tylko takie podchody. Chłopcy dojrzewają do waszego aktualnego poziomu dopiero kilka lat później. Jakieś 5 lat są od was emocjonalnie opóźnieni w rozwoju. Wiadomo że4 dziewczyna zawsze ma jakies tam oczekiwania. Może dlatego że jest osobą wyczekująca a nie zdobywającą. A faceci ? No cóż. Tak jak małe dziewczynki bawią się w dom, tak oni bawią się dopiero w miłość, eskperymentują i logiczne, że nie wiedzą jeszcze czego chcą. Sorry.. wiedzą. Chcą się bawić po prostu. Szukajcie sobie kilka lat starszych od siebie.

Gość Blondi15
Najlepiej wcale nie szukać :P lepiej być samemu tak jest lepiej:)

i w tym problem ze ten chłopak ma 22. wiec myslalam ze juz jakos dojrzal emocjonalnie, choc troszeczke. ale okazalo sie ze to totalna porazka. nie jeden 16latek zachowalby sie lepiej. chlopcami w moim wieku sie nawet nie interesuje bo somyslam sie ze to nie ma sensu.

Gość niezle jestescie
"po naszej 2 rocznicy(2 miesiące razem)" oj Blondi Blondi;)