Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa opinii

Tylko jedno skojarzenie z tym co powiedział - piszcie -

Polecane posty

Proszę napiszcie tylko króciutko skojarzenie na jego temat, po tym co Wam napisałam : byliśmy ze sobą 1.5 roku - nie wyszło, rozstaliśmy się ale czasem utrzymujemy kontakt, bywa że mnie zapyta czy już kogoś mam, raz w końcu zażartowałam i powiedziałam, że na pewno dostanie zaproszenie na mój ślub i wesele, on odpowiedział, że przyjdzie pod warunkiem, że ostatnią panieńską noc i pierwszą poślubną spędzę z nim ... ok, tyle, nie opiszę swojej reakcji, jestem ciekawa Waszych skojarzeń :-) wpisujcie jeśli łaska :-)

Gość sdrfrggthth
takie pie rd ole nie Nic nie znacyz moim zdaniem

Gość zartowal nie ma sie
czym przejmowac :)

Gość pzygnębiona__
żartował tak samo jak Ty

Gość 987654321
normalna żartobliwa rozmowa.

Gość ponoś humor zbliża
macie podobny, szkoda że nie zagrało - bo może bawilibyście się swoim weselu razem ;-)

Gość trututu
gdzieś w środku zawsze coś zostaje i to wraca, może on już żałuje waszego rozstania...

Gość pijmy wodę
a co tu kojarzyc ? hm? przeiez wiadomo o co kaman:P

Gość facet miał cie do
ruchania i tyle wielkie aj waj

Gość dostosował się - ot co

Dzięki jestem nawet zaskoczona ilością odpowiedzi, ja mu na to odpowiedziałam: "kochanie, ależ to już byłaby zdrada, a jak wiesz do tego nie jestem skłonna" :-) nic chciałam wiedzieć czy zmieściłam się w normie :-) dla wyjaśnienia, to ja zrezygnowałam, nie dawała mi spokoju jego chorobliwa zazdrość pozdrawiam

Gość oczywiście że tak
On ci dał do zrozumienia, że będzie ale tylko na twoim weselu, jako pan młody i to twój. Nie bez przyczyny, był tak zazdrosny. Zawiało nutką tęsknoty....

nigdy nie dałam mu powodu do zazdrości - mimo że odeszłam, bardzo ale to bardzo go szanuję i dlatego chciałam wiedzieć, czy to nasz żartowanie nie było przegięciem :-) ja nie z tych co skaczą z kwiatka na kwiatek, jestem teraz sama i póki nie zapomnę o nim, nie sądzę żeby doszło do "ślubu z innym" - także dzięki za odpowiedzi

Gość chyba tak
on troche zazartował ale tez mial na mysli ze jako jeszcze panna spedzisz osatnia noc z nim i cos sie wydazy i na tym weslu on bedzie panem młodym..chyba zatesknił za toba

Gość ale te glupie baby lubia
sobie dopisywac scenariusz, telenowel sie naogladaly i siedza na kafe snujac marzenia o tym, zeby byc jak milagros normalnie facet nie jest frajerem, na slub jakiejs bylej nie pojdzie, chyba ze swoj, powiedzial to grzecznie, a zalosne niechciane laski dorabiaja historie harlequinowa zal

Dzięki za opinie ! No nie sądzę żeby tęsknił, uważam tak samo jak ktoś napisał tutaj wyżej, dał mi grzecznie do zrozumienia, że i tak by nie przyszedł, utrzymane to w humorystycznej tonacji :-) także okej! To się już skończyło, mnie nie dawno tylko ktoś powiedział, że było to bardzo niegrzeczne z jego strony ... cóż chyba po tym topiku nabrałam pewności, że spoko - po prostu stać nas było na humor i dobrze, bo łatwiej jest zapominać :-) trzymajcie się i dzięki

Gość ah tez dzieciza duzo wolnego
masz dziecko i zasmiecasz forum