Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaaaaaaaaaaa

nie przyjeli mnie na studia

Polecane posty

niestety nie dostalam sie na dzienne zlozylam na 2 kierunki i odpadlam , na jeden kierunek wymagali biologie ja nie zdawalam jej i dostalam za to 0 pkt liczylam sie z tym niewiem co mam zrobic isc na zaoczne czy probowac za rok i napisac mature z biologi

Gość 229_sedesee_Oryginal_229
zaierdalaj do pracy

A czy teroz moszna zdawać na poląnistyke ?

te chore komentarze wsadz sobie w buty... martwabzduro

jestescie załosnymi frustratami 😭 Autorko nie martw sie, takie jest zycie, ale zaoczne studia wcale nie sa gorsze od dziennych. zalezy jaki kierunek i jaka szkola tak naprawde

Gość musztarda
Idź na zaoczne, nie trać roku.

dziękuje za wsparcie zdawałam u siebie na Szczeciński na zaoczne złożyłam w Bydgoszczy boje się iść do pracy nie czuje sie na to gotowa dlatego chciałam iść na dzienne ale skoro tak mówisz to może i te zaoczne to dobry krok

martwa nie obchodzi mnie na co zdałaś i jak zdałaś pytam o poradę wychowałam się w domu dziecka od zawsze miałam ciężko mam 3 lata szkoły w plecy co do polszczyzny masz rację jestem dyslektykiem dysortografikiem i dysgrafikiem mam plik papierków ale chce studiować chce coś osiągnąć pomimo trudności gratuluję Ci takich świetnych wyników masz się czym chwalić a ja mogę pozazdrościć bo ja jeszcze niedawno nie przypuszczałam że zdam w ogóle maturę ale się udało i chcę coś zrobić a nie za kilka lat postąpić jak moja matka pijaczka z podstawowym wykształceniem oddać własne dzieci i się zapić....

Gość carwood
zalamanaaaaaaaaaaaaaaaa, martwą się nie przejmuj, bo to typowy troll, biega po topikach i szuka zaczepki :classic_cool: i idź na zaoczne.

Gość musztarda
>>>Z taką bełkotliwą polszczyzną powinnaś wrócić się do podstawówki Ja pierdolę.... Wrócić się? Kto Ci dał prawo krytykować kogokolwiek, półmózgu?

Gość wolna kobieta w związku
23.07.2009] 18:17 [zgłoś do usunięcia] martwanatura zalamanaaaaaaaaaaaaaaaa, i kto tu jest chory? Ja na swoje dzienne, prestiżowe studia dostałam się bez problemu Cóż, nie każdy jest na tyle inteligentny by posługiwać się piękną polszczyzną i świetnie zdać maturę... --------> KWITNIE, WSZYSTKO KWITNIE:o:o Nie wszyscy muszą iść na studia i być magisterkami z łaski... W takim razie w twoim wypadku zostaje tylko McDonald's... Tam nie trzeba być inteligentnym ---------> JEDNO NIE WYKLUCZA DRUGIEGO CAŁE LICEUM PRACOWAŁAM W MC, I JAKOŚ ZYJE, NIE PRZESZKODZILO MI TO W UKOŃCZENIU BAARDZO PRESTIŻOWEJ UCZELNI.. AUTORKO-> A JAKI KIERUNEK? POWIEDŹ COŚ WIECEJ..?

martwanatura jestes zdrowo pierdolnieta :o ale w sumie ktos tu mial racje - nie karmic trolla ! :P

Gość oliajdas
załamanaaaaaaaaaa idz na zaoczne i nie trac roku bo bedziesz załowac ja straciłam 2 lata bo nie zdałam matury zaraz po szkole, dopiero w nastepnym roku poszłam na studium i dopiero teraz ide na studia zaoczne i bardzo sie z tego ciesze Tobie zycze powodzenia;) trzymaj sie:)

chciałam na pedagogikę resocjalizacyjną albo bezpieczeństwo narodowe na dzienne ale klapa , wiec złożyłam na zaoczną resocjalizację

Gość vdfsdfs
spokojnie pójdziesz na zaoczne i po paru latach będziesz sobie wmawiać ,że to był twój świadomy wybór 🖐️ ja większość tutaj ... później zaczniesz krytykować dziennych ,że siedza na garnuszku rodziców a ty świadomi wybrałaś zaoczne ,bo chciałaś na siebie zarabiać itp :p tak jak twoja wygląda historia 75 % studentów zaocznych :p

Gość zaoczne wieczorowe
pozniej mozesz przeniesc sie na dzienne, musisz miec tylko odpowiednia srednia nie rob sobie przerwy w nauce, jak bedziesz pracowac, studiuj

Gość ja tez kiedys nie dostałam sie
na studia, wtedy to była tragedia ale z erspektywy czasu smieje sie z tego. gdybym teraz miała cofnąc czasu niegdy nie poszłabym na dzienne studia ( w koncu sie dostałam) ale na zaoczne i do pracy zdobywac doswiadczenie. bo co ci po studiach teraz? nie licza sie praktyczni gdy nie masz umiejetnosci i doswiadczenia.

Dziękuję za wasze rady :) nie wiedziałam że tyle osób się wypowie i to pozytywnie o zaocznych. Bardzo chce studiować troszkę załamała mnie informacja o tym że się nie dostałam , ale zaczynam pozytywnie myśleć o zaocznych.

Gość gość
To nie koniec świata! Nie można się załamywać tylko szukać innych rozwiązań. Ja poszłam na technika bhp do policealnej szkoły dla dorosłych w Żorach: bezplatneszkoly.pl/zory. Bardzo fajna szkoła, zajęcia są w weekendy, więc z pracą nie koliduje.