Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blankini

rada dla szukającej suknii

Polecane posty

Cześć kochane narzeczone i żony:) biorę ślub w kwietniu 2010 ale postanowiłam skorzystać z wyprzedaży i sprawić sobie suknię ślubną juz teraz. Macie jakieś rady?czy zakup na wyprzedaży różni się od zakupu w normalnej cenie? na co uważać? jakie są pluzy a jakie minusy wyprzedaży? będę wdzięczna bo jestem zielona:)

Gość Olalalinkas
ja też w kietniu 2010,ale sukni jeszcze nie szukałam:(

Gość mammamiapomidore
powiem tak - w salonie Madonny zniżki na suknie z poprzednich kolekcji są tylko na modele salonowe (czyli te, które mierzą wszystkie panny młode), co oznacza, że kreacje mogą być zniszczone i zazwyczaj wymagają napraw, a na dodatek muszą być o wiele bardziej dopasowywane niż suknia, którą zamówisz w swoim rozmiarze. Moim zdaniem lepiej w takim wypadku zamówić nową i wstawić do komisu po ślubie (odzyskuje się 30% kwoty). Jak jest w innych salonach - nie wiem, bo tam trafiłam na wymarzoną kieckę ;)

Gość taka mala jedna wredna
ja Ci radze najpierw poszukac opini o salonach, o tym jaka obsluga, jakie ceny, czy trzeba placic za dodatki, czy dziewczyny, ktore odbieraly suknie byly zadowolone - to jest bardzo wazne, udzielam sie na innym forum slubnym i tam niestety niektore kolezanki mialy problemy :( nawet na tydzien badz kilka dni przed slubem, takze salon powinien byc sprawdzony ;)

umówiłam się na spotkanie w salonie Madonna i Susan Blanche w warszawie. Równiez sądziłam ze wyprzedaze dotycza sukien służących do przymiarki i dlatego pytałam szczegółowo jak wyglada tam wyprzedaz. Obie paqnie z którymi rozmawialam potwierdzily, ze mozna kupic suknie ktore sluzyly do przymiarek, ale w cenie wyprzedazy mozna tez uszyc suknie na zamowienie - po prostu stara kolekcja jest tansza..............nie wiem juz komu wierzyc:/

Gość mammamiapomidore
hmm... a mi panie w Krakowie na Floriańskiej powiedziały, że tylko modele salonowe są z obniżką, bo nawet jeśli to kolekcja 2009, to nadal obowiązuje. Dziwne. Daj znać, czy uda Ci się cos utargować :)

hmmm szum komunikacyjny - okazało się ze jednak nie dogadałam sie z paniami sprzedawczyniami.........moze przydaloby im sie jakies szkolenie z rozmowy z klientem haha:) chyba bede szyc kiecke:)

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie odwiedzać 25 reklam, zarobek gwarantowany a na start dostajesz aż 6zł . polecam

W salonach w Lublinie panie powiedziały, że około listopada są wyprzedaże kolekcji, bo w grudniu/styczniu wchodzi nowa.

kupiłaqm ostatecznie w madonnie w warszawie :) przecenioną, bardzo rzadko mierzoną sukienkę - jest w idealnym stanie, w idealnym rozmiarze:) dzięki za wszystkie rady :*

Gość joan81
blankini,a duzy upust dostalas?

Gość mammamiapomidore
Daj linka :)