Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okano_1995

Częste silne bóle glowy . /

Polecane posty

Witaj . mam taki problem . . . Codziennie bardzo mocno boli mnie głowa. ten ból czasami jest nie do zniesienia . opis bólu - najpierw normalne bóle , później ściska i tak przez kilka minut. Oprócz bardzo silnych bólów głowy występują też co kilkuminutowe skurcze żołądka . boje się iść na badania , mama namawia żebym udała się do lekarza rodzinnego , żeby mnie zbadał i później dał skierowanie do neurologa - gdy będzie to koniecznością . ale ja boje się badań krwi , niestety one są koniecznością .. a ja bardzo boje się iść na badania.. wszyscy wkoło namawiają mnie na badania, lecz ja ciągle się boje.. nigdzie nie znalazłam odpowiedzi na mój problem , mam nadzieje że tutaj uzyskam pomoc. pozdrawiam .

Może to napięciowe bóle głowy albo klastery...Musisz iść do lek. rodzinnego, on cię skieruje do neurologa, a ten da ci leki które przyniosą ulgę.

zarejestrowana jestem na środę do lekarza rodzinnego . boje się tego badania, ale skoro są one koniecznością, udam się na nie, nim będzie za późno . do powyżej wymienionych objawów doszły też mdłości . :/ - co robić ? , czy tylko lekarz mi pomoże ?