Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Riviva339

czy mogę być w ciąż ? POMOCY

Polecane posty

Gość Riviva339

Więc pieściliśmy się z chłopakiem , on miał spermę na brzuchu . Po czym wytarł to . Poszliśy umyć ręcę , ale nie było mydła więc je opłukaliśmy po czym wróciliśmy do namiotu i znów zaczęliśmy się pieścić po czym on włożył mi palec do pochwy , potem siadałam mu na tym brzuchu , czy jest możliwe bym zaszła . Tym bardziej że to był 12 dzień mojego cyklu .? i nie mam regularnego okresu ale chyba to nie jest ważne .

Gość Riviva339
odświeżam

Gość dobra nowina
Gratulacje będziesz miała bobaska :) Weźcie ślub i żyjcie długo i szczęśliwie. Ale na wszelki wypadek sprawdź swój śluzik.

Gość Riviva339
jutro robię dl aupewnienia test .

malo prawdopodobne. Test wychodzi pewnie po spodziewanym okresie, wiec nawet jesli teraz wyjdzie 1 kreska to mało znaczy.

Witajcie dziewczyny.Jestem tu nowa mam 26lati staramy sie 2 lata a adania sa dobre i mam pytanko dzis jestem w 36dc okres maialam dostac 15 lipca i nie ma do tej pory brzuch boli dolem od jakis 2tyg codzien prawie. piersi po bokach i dolem zgage tez mam.I tempka dzis 36,8 dzis taka mialam a przez kilka dni od 36,6-37,0 a test robilam dzis rano i negatywny czy mozliwe ze testy sie myla?a wizyte u gina mam dopiero na przyszly piatek. mam pytanko czemu tempkajest taka wysoka jak zawsze przy mierzeniu w kilku cyklach byla od 36,2-36,5 a teraz takawysoka no sama niewiem co mi doradzicie?czekam na odpowiedz zadnych chorob przeziebien nic kpl.

Gość Riviva339
podobno po 6 dniach od zapłodnienia już są .

Riviva ale co sa? 2kreski? mi sie wydaje ze byla 1 lipca bo bo bol byl taki jak na owulke tempka podskoczyla i sluz tez taki mialam:D

Gość Riviva339
majka . no że test jest wiarygodny po 6 dniach od zapłodnienia ;] .

Acha rozmie a na innych forach czytalam ze nawet po miesiacu moze wyjsc negatyw a sama juz niewiem co myslec.

Gość Riviva339
zawsze takiego schiza mam , już bedę robić test 3 raz... i zawsze negatywny .

Hmm to ty tez ja robilam 2 testy ale w tamtym tyg a w tym tyg tylko dzis niewiem vzy jeszcze jest sens jednego zrobic.

Gość żałosne te skroty
"tempka" "owulka" ? :o zenujące

Gość Riviva339
a ja zrobię na wszelki jutro i się uspokoję , bo w sumie te plemniki nie latają a na sucho żyłyby ? Ale już mu powiedziałam że ostatni raz się pieściliśmy . Pierdole te schizy już mam ich tak dość .

Gość Riviva339
zawsze uważaliśmy w sumie ale nigdy nie byłam przy wytrysku wiec mam wieksze schizy . a Ty Majka sądzisz że jesdtem ?

Gość Riviva339
najgorsza opcja jak za paznokciem miał... ale on ma strasznie krótkie paznokcie to też raczej niemożliwe .

Gość Riviva339
Ci którzy mówili że jestem gratuluję głupoty ;] . Nie wiecie co przezywalam przez Was ; / .

Gość motrishia
nie jesteś :) spokojna głowa :)