Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Lady Marmalade

Problem z bratem ///

Polecane posty

M贸j brat by艂 cichym i skromnym cz艂owiekiem. Ale ostatnio wszystko sie popsu艂o. Tomek ma 20 lat. Od p贸艂 roku ma dziewczyn臋 i jest ona c贸rk膮 pewnego bardzo s艂awnego polskiego aktora. I odk膮d Tomek sie z ni膮 spotyka, zmieni艂 sie ca艂kowicie. Jest pyszny i arogancki. Wszystkim sie chwali jak膮 ma dziewczyn臋. Kasa totalnie uderzy艂a mu do g艂owy. Fakt, u nas nigdy nie by艂o za wiele pieni臋dzy. Ona kupuje mu drogie prezenty, a on 偶eby czu膰 si臋 \'\'m臋sko\'\' kupuje jej jeszcze dro偶sze 偶eby to nie wygl膮da艂o tak 偶e ona za niego buli kase a on nic. Sam nie pracuje, a kase za to wyci膮ga od rodzic贸w. Tomek miesi膮c temu wyprowadzi艂 si臋 z domu oczywi艣cie na koszt rodzic贸w, 偶eby mieszka膰 bli偶ej niej. Ca艂y czas liczy sie dla niego tamta rodzina a nas kompletnie olewa. Chyba 偶e chodzi o kas臋 to wpada do nas. Widze jak mamie jest przykro z tego powodu ale ca艂y czas powtarza 偶e to dobrze 偶e Tomek uk艂ada sobie 偶ycie. Tylko teraz u nas jest krucho z kas膮 a rodzice na Tomka nie 偶a艂uj膮. Co by sobie pomy艣leli przecie偶 rodzice tej dziewczyny 偶e my to jacy艣 biedacy. Nieraz m贸wi艂am Tomkowi 偶eby poszuka艂 sobie pracy to on m贸wi 偶e sie rozgl膮da. I czarno widze to 偶e zacznie pracowa膰. Pracowa艂 kiedy艣 u jakiego艣 kumpla po znajomo艣ciach ale i tak by艂o z tego ma艂o kasy i dalej ci膮gn膮艂 od rodzic贸w. P艂aka膰 mi sie chce jak my艣l臋 co b臋dzie w przysz艂o艣ci jak tak dalej p贸jdzie. Jak gadam o tym z mam膮 to jest z艂a i zwykle zmienia temat. Ja nie mam nic do gadania. Ju偶 nie wiem co robi膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰