Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślona zagubiona

co zrobić?

Polecane posty

Gość zamyślona zagubiona

witam mam mały kłopot ze swoimi uczuciami: mam chłopaka którego kocham i jestem z szczęsliwa choć czasem bardzo mnie denerwuje, ale od jakiegoś czasu coraz więcej myśle o przyjacielu mojego brat bardzo mnie pociąga i łapie się na tym że myślę o seksie z nim i o tym że to może z nim powinnam być. wiem że mu się podobam i często się spotykamy co zrobić jeśli zależy mi na obydwu. proszę o radę

Gość ja_pierdole
ile masz lat?

Gość lizak1001
Na twoim miejscu dawalbym bym im obu.

idz do lozka z tym co o nim myslisz a drugi niech sie o tym nie dowie sama sprawdz z kim chcesz byc i z kim Ci dobrze tylko po tym bedziesz brudną szmatą :P:D

Gość zamyślona zagubiona
lat to dopiero 23 . ale właśnię nię chce zdradzić a teraz zastanawiam się czy powiedzieć temu kumolowi co do niego czuje

Gość zamyślona zagubiona
miało być kumplowi

Gość lizak1001
Takie tematy to na "Zycie uczuciowe" to jest mnostwo kobiet. Pogadacie sobie.

Gość zamyślona zagubiona
seks i uczucia mają baaaaaardzo dużo wspólnego wie tu może tez ktoś mi poradzi

Gość dd77788888
postawic mu na klate kloca

Gość zamyślona zagubiona
to było pytanie do poważnych osób

Gość nie mam pifaka
dopiero 23 :D stara rura :o

No masz dylemat moja droga ,ale w zyciu kazdej z nas jest miejsce na czasowe zauroczenia lub własnie rodzi sie miedzy Wami jakies nowe i trwale uczucie.Sprobuj spedzic wiecej czasu sama na sam ,z przyjecielem brata.Jezeli bedziecie mieli tematy do rozmow,wspolne zainteresowania,to samo bedzie Was krecic to zrodzi sie uczucie , napewno silniejsze niz obecne ;-) Ja nie radze Ci zebys z nim sie przespała..ale zapewniam ze sam dotyk dłoni, oddech, wspolne dazenie do tego samego..da Ci odpowiedz.A czas pokaze z kim powinnas byc i dla kogo bije Twoje serce, kto jest Twoja bratnia dusza:-)

Gość zamyślona zagubiona
dzięki larwka a co myślisz o tym by mu powiedzieć co czuje bo jego spojrzenia i gesty są bardzo wymowne a wtedy nie myśle racjonalnie

Pewnie porozmawiaj z nim szczerze, najlepiej na gruncie neutralnym przy winku,piwie tak zebys sie nie speszyła;-) Musisz tylko dobrze zweryfikowac jego intencje,panowie zreszta jak my umieja dobrze grac.Poza tym mozliwe ze to tylko zauroczenie a to mija i wtedy stracisz ich dwoch

Gość zamyślona zagubiona
a on chyba nie wie co robi z moimi myslami gdy widze jak się budzi ,idzie pod prysznic(och jaką mam ochotę do niego dołączyć) lub robie mu śniadanie mieszają mi te najzwyklejsze proste czynności nie wspominająć o tym że gdy mówi o swojej przyszlości widze w niej siebie

To samo czujesz przy swoim chłopaku? Moze cos sie Wam w zwiazku wypalilo?cos zbladło? Mnie to wyglada na zauroczenie ale musisz sie dowiedziec od kolegi prostych rzeczy: czy mu sie podobasz, co on czuje w twojej obecnosci?Proste pytania ale rozwieja obawy i podsuna odpowiedz z kim chcesz byc;-)

Gość zamyślona zagubiona
nawet teraz myślę o jego ciele i tym ''czymś '' co tak mnie pociąga choć sama nie do konća wiem co takiego ma w sobie i już mam wyżuty sumienia wzg swojego och....

Rodzi sie cos..pociag fizyczny to pierwsza oznaka bliskosci;-) Z Twoim chłopakiem nie brak Ci czegos w sexie?

Gość zamyślona zagubiona
raz myśle ze by dać sobie z nim spokój może to tylko fascynacja seksualna przecież juz mam kogoś z kim jestem szczęśliwa od 2 lat ale nie potrafie oporzeć się temu by go nie dotknąć

Gość zamyślona zagubiona
jestem zadowolona z seksu ale wiem że było lepiej z innym

Gość DemonemJestem
moze nie doroslas psychicznie do bycia z kims ... myslisz o tym drugim by nie przyjac do swiadomosci ze zalezy Ci na tym pierwszym . albo moze za szybko sie nudzisz i musisz zmieniac sobie facetow co jakis czas ;P

hihi spedz z nim wiecej czasu, porozmawiajcie i dotknij go ukradkiem.Jezeli on odwzajemni Twoj dotyk lub..to bedziesz wiedziała co dalej robic:-) To tylko Twoje zycie i z kim bedziesz szczesliwa zalezy tylko od Ciebie:-)

Gość zamyślona zagubiona
teraz jestem na wakacjach -sama wiec mam czas do namysłu

Gość zamyślona zagubiona
halo 2lata to chyba nie szybko a pozatym nie jestem znudzona chyba musze wypić drinka z tego wszystkiego twoje zdrówko Larwka

Dokładnie przeanalizuj swoj zwiazek, swoje marzenia, dazenia no i rzecz najwazniejsza zycie erotyczne.Jezeli cos poczujesz to nie bron sie,po prostu to przezyj;-) Mozliwe ze to własnie ta osoba na ktora czekałas:-) pozdrawiam i uciekam..Zapraszam na temat Koko moze ona tez cos doradzi..paaaaa i słodkich senków o kim tylko zechcesz:-P

Dziekuje bardzo! ja juz troche wypiłam;-) spadam bo moj juz parkuje auto i znowu zastanie mnie w necie hihi;-)

dajmy na to, że wszystko jest super - ten drugi okazuje się być drugą połówką, jetseś z nim, obecnego rzucasz. mijaja 2 lata, moze wiecej, moze mniej, znowu kogos poznajesz (nowego albo masz kogos kogo juz znasz) i znowu sie zaczyna taka fascynacja. ile bedziesz \"sprawdzac\"?

Gość zamyślona zagubiona
ten dotyk i.... chcę tego a zarazem się boję. może lepiej nie kusić losu . SEKS-przyjemność i komplikacje

Gość zamyślona zagubiona
milej nocki i jeszcze raz dzięki

Gość maurycypitu
niech sprawdza do skutku, zakocha sie naprawde to zostanie