Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peciulka21

Czy był dzień płodny?

Polecane posty

Gość Peciulka21

Witajcie Wiem że nikt jasnowidzem tutaj nie jest ale czy jest szansa że będę mamą? 2 miesiące temu odstawiłam tabletki po 6 latach. Zażywam kwas foliowy no ale 14 dnia cyklu jakoś się przydarzyło bez zabezpieczenia . Czy miałam wówczas dni płodne? Bardzo bym chciała już dzidzię, ale na test jeszcze za wcześnie

Gość Peciulka21
up

Gość asia88-84
kiedy mialas piweerwszy dzien ostatniej miesiaczki???????

Gość Peciulka21
ostatnią miesiączkę miałam 30 czerwca

Gość asia88-84
a cykl? 26 dniwoy czy 28 czy wiecej?

Gość Peciulka21
25-26

Gość asia88-84
12,07 mialas szanse na dzidzie:)

Gość asia88-84
bylas plodna:)ale nie wiem jak to jest po tabletkach mi lekarz mowil ze jak np dziecko chce zdrowe urodzic np w roku to odstawiam tablety w np. 2010r i przez rok sie zabezpieczam inaczej!!!!!!!po riku probuje zajsc w ciaze

Gość Peciulka21
Kurcze, zdenerwuje się jak dostanę miesiączkę! Brzuch mnie "ćmi" ale piersi nie bolą tylko sutki są wrażliwe. No zobaczymy za 3 dni jak bedzie termin miesiączki.Dziękuję

Gość Peciulka21
mój powiedział że przynajmniej 3 mies. ale jakoś tak nas poniosło... Podejrzana też była moja ochota na sex, bo sie normalnie na męża rzuciłam, a jak są dni płodne to wzrasta ochota na sex. No nie ma co gdybać, jutro pójdę po test i weekend go zrobię:)ale czuję że tym razem będzie 1 kreska

Gość asia88-84
ja mam corke 3 letnia jutro ma imieniny kingusia kochana wedlug mnie to powinnas czekac tyle ile moj lekarz mowil kuzynka po 6 latach biorac tabletki zaszla po 2 latach aha a lekarz moj powiedzial ze jak chcesz zajsc w ciaze to sie robi to zadziej bo kuzynka robila to codziennie lub co drugi dzien i plemniki byly slabsze!!!!i robila to prawie raz na 2 tyg i w styczniu urodzi:)

Gość Peciulka21
Dzięki Asia, dam sobie na wstrzymanie:) Pozdrawiam

Gość asia88-84
moze to nie ten topik ale odpowiedz mi jak w przerwie 7 dniowej kochalam sie z mezem i byl to drugi dzien 7 dniowej przerwy nie bylo krewki to czy moge byc w ciazy przy regul.stossowaniu tabltek a teraz mam mdlosci wymioty bule piersi i tak dalej boje sie a widze ze jeszcz tabletyz nacznie dluzej niz ja

Gość Peciulka21
W 7-dniowej przerwie jesteś tak samo chroniona jak podczas brania tabletek. Nie ma możliwości zajścia w ciążę, chyba, że w trakcie zapomniałaś tabletki. Ja często kochałam się z mężem w przerwie i w ciąży nie jestem! Nie martw się mdłości to nie ciąża, może masz problemy z żołądkiem,a pozostałe bóle wskazują na miesiączkę.

Gość martyna7862387
a 8 dzień po 7 dniowej przerwie jest płodny? Zmieniłam tabletki i wzięłam 8 dnia Diane 35 i kochałam się godzine po wzięciu tabletki. I teraz się denerwuje. Proszę o odpowiedź!

Gość ytrut76iu8
Po zamianie antykoncepcji trzeba przez miesiąc dodatkowo się zabezpieczać, ginekolog Ci nie mówił ? Poza tym, na Boga ! jak się bierze antyki to w ogóle nie ma się dni płodnych bo one hamują owulację !!!

Gość martyna7862387
Nie, nie mówił. więc jest możliwość zajścia w ciąże przeze mnie?