Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanie zzzzz

Czy gej moze zakochac sie w kobiecie ?

Polecane posty

Gość takie pytanie zzzzz

jest to mozliwe ?

Gość nienienie
natury nie oszukasz

czasami mowil o sobie jako o geju, ale przyznawal ze jego przyjaciolka jest najważniejsza i sa dla siebie jak małzenstwo

Gość Anq25
Mam wielu przyjacioł gejów...i moga pokochac kobiete...ale nie zakochac sie w kobiecie...to nie taki rodzaj milosci...

super temat, bardzo mi bliski. czy gej moze zakochac sie w kobiecie? napewno moze sobie ubzdurac ze jest w niej zakochany. mam przyjeciela geja od wieeelu lat nawet mieszkamy razem, I wiem ze byl taki moment, jakis rok odkad sie znalismy ze on byl inny, jakby sie \'\'zakochal\'\' ale ja udawalam ze nic nie widze i minelo mu, Poza tym kiedys mial tak ze zakochal sie w dziewczynie. chodzil wtedy poddenerwowany i mowil ze przeciez to nie plec sie liczy tylko czlowiek, bo denerwowalo go gdy mowilam mu ze najwyrazniej nie jest gejem. poza tym jest zazdrosny o moich facetow. no i podtrzynuje ze gdyby byl hetero to wyruchalby mnie z wielka checia. tak wiem to romantyczne. no i twierdzi ze jestem 100% kobieta. teraz to moze brzmi jakby faktycznie cos bylo, ale nasze relacje sa czysto przyjacielskie, jest dla mnie wrecz jak rodzina.