Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuba27

młodszy ze starszą

Polecane posty

Gość kuba27

Witam, mam pytanie do pań >30 czy lubicie zabawy z młodszymi facetami? 3 lata temu nad morzem poznałem fantastyczną kobietę starsza o 10 lat, świetnie się bawiliśmy i miło to wspominam:) proszę o jakieś wypowiedzi konkretne

Gość ooIga
konkretne to usłyszałam ostatnio w radio, robiono badania i wyszło na to, że mężczyźni którzy związali się z co najmniej 10 lat młodszą partnerką mają o 30% mniejsze szanse na zawał.. natomiast kobiety w analogicznej sytuacji mają o 50% WIĘKSZE szanse na przedwczesne zejście z tego padołu :P

Gość kuba27
o kaman wypowiedzcie się!

Gość czarna fajka
mój mąż jest ode mnie prawie 10 lat młodszy :) nie narzekam ;)

Gość starsza z młodszym
ja 30 on 24.....

Gość kuba27
starsza z młodszym: i jak jest? chętnie bym spotkał się ze starszą kobietą, z tamta niestety kontakt się i trochę ryzykowne to było bo miała męża i dwójkę dzieciaków ale była piękna:)

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy się zalogować na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary . codziennie minimum 25 reklam do obejrzenia . zarobek gwarantowany a na stary dostajesz 6zł. warto

Gość cii
ja 31 on 24,spotykamy się tylko dla sexu,ale muszę przyznac że ten małolat duuużo potrafi!

Gość starsza z młodszym
jesli pytasz o łóżko - idealnie... jesli o życie - ja czasem odczuwam róznice w poglądach ale trudno mi ocenic czy one mają zawsze związek z wiekim...

Gość kuba27
właśnie co do sexu to jest świetnie ze starszą partnerką, mam taka ochotę że mógłbym w każdej chwili się kochać

Gość rany co ja robię
młodsi są namiętni,pełni życia,pomysłów...a my...mamy doświadczenie i klase czego brakuje małolatkom i to was do nas ciągnie;)

Gość kuba27
rany co ja robię: to właśnie Wasza niezależność i doświadczenie oraz świadomość własnych potrzeb są najbardziej pociągające:)

Gość rany co ja robię
widzisz...na tamtym topicku niektórzy mnie krytykowali...a ja wiem swoje:)wiem ze nigdy nie zapomnę tych chwil spędzonych z młodszym...na samo wspomnienie robi mi sie mokro...a wcale taka rozbudzona kiedys nie byłam...

Gość kuba27
ja bym nie krytykował, sam tego doświadczyłem i było zaje***, też sie podniecam jak myślę o tym

Gość rany co ja robię
widzisz mam tak samo,kazdy pocałunek,dotyk pamiętam i przeżywam go wciąż na nowo:)...to niesamowite..poza tym jego spontanicznośc była czyms czego nigdy nie doświadczyłam...zawsze byłam dość zimna ale on obudził we mnie pożądanie;)

Gość starsza z młodszym
sex jest nie samowity...to mój trzeci partner w zyciu...z całej trójki najmłodszy...ja byłam jego pierwszą ..choć bardzo długo nie zadwałam sobie z tego sparwy...bo juz nasz pierszy raz był niesamowity...to było 3 lata temu... obecnie jest jzu takim perfekcjonista ze odlatuje i czekam na każde spotkanie....

Gość rany co ja robię
zobacz,były i takie wypowiedzi...a ty jak to skomentujesz? "25 latek dla nas nie ma latwiejszej zdobyczy niz taka 30,40 tka,wystarczy opanowac pare chwytow,o ktorych zapomnieli ich mezowie,nie nalegac na sex i sluchac tego co one mowia i mowic to co chca uslyszec i masz gwarantowne pukanie ile chcesz napisalem pukanie bo to zadna finezja,finezje to ja odstawiam z 20 tkami o aksamitnej skorze,bialymi zebami,sterczacymi piersiami a gdy takich braknie,zostajecie wy,z braku laku,sex ze mna to dla was spelnienie marzen,dla mnie fizjologiczne zaspokojenie,nie lubie sam sobie robic pozdrawiam"

Gość starsza z młodszym
niesamowity:)

Gość kuba27
25 latek bzdury pisze żadna małolata nie da tego co dojrzała kobieta i to na pewno nie jest zwykłe "pukanie"

Gość ojejejejej
Ja mam jak CII,ja 31 on 24 i też się spotykamy tylko dla sexu! chociaż on by ze mną chciał byc,mówi że mnie kocha i myśli cały czas o mnie itd,ale ja kogoś mam już! No właśnie ten ktoś jest ode mnie 10 lat starszy i co?? i jeden numerek i 2 godziny dochodzenia do siebie,mam porównanie teraz,młody za to długodystansowiec! z młodym sex jest ok,ale z nimi trzeba uważc ,bo się szybko angażują!

Gość starsza z młodszym
my robimy wszytko....od romatycznych uniesien po megaszybkie "pukanie" w restauracyjnej toalecie..i o to chodzi:)

Gość rany co ja robię
no właśnie,ja też myślę że doświadczona kobieta może dać więcej i nie tylko chodzi o sex

Gość kuba27
pewnie że nie chodzi tylko o seks, a może jakaś pani by chciała popisać?

Gość kuba27
rany co ja robię: a może masz jakieś rady ja poderwać starszą i gdzie najlepiej w poznaniu?

Gość prezent od Karkonosza
kiedyś poznałem kobietę o 9 lat starszą, dzieliło nas wiele(500km odległości, Ona po 3 rozwodach z 3 dzieci) więc nie było szans na myślenie o związku- i to było najpiękniejsze. Byłem prezentem od losu dla Niej, a Ona dla mnie... To było coś cudownego, spotykaliśmy się okazyjnie raz na jakiś czas, do tej pory(mimo że od pierwszego spotkania minęło prawie 10 lat) utrzymujemy kontakt. Wspaniałe doświadczenie!!

Gość kuba27
Czy może jakaś pani z Poznania chciała by się spotkać albo pogadać?