Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina901

POMOCY!!!

Polecane posty

Gość marina901

witam chcialabym wam opowiedziec swoj problem moze ktos juz sie spotkał badz był w podobnej sytuacji!! Chodziłam juz do lekarzy a oni mi tylko dawali tabletki na wywołanie okresu a okresu jak nie było to nie ma. Teraz jasniej ostatnia miesiaczke miałam w marcu a juz mamy prawie koniec lipca. Zdarzały sie tylko lellie plamienia ale to zadko była krew czesciej to brazowy badz biały sluz. Ciaze niby lekaz połyota miesiaca temu wykluczył!!!! Co to moze byc?czy jestem na cos chora???

Gość malaaaaaa
tez tak mialam jakies 2 lata temu, dostalam tabletki na wywolanie, nie ejdne a mase....nie zadzialaly, przepisal mi yassmin (tabbl.anty) na wywolanie, i powiedzial jak nie podzialaja musi to operacyjnie zrobic, tzn taki maly zabieg :P ale na szczescie podzialaly i zalecil mi zazywanie tabletek anty dla uregulowania miesiaczek...nie potrzebowalam tabletek ale zgodzilam sie i przez jakis czas zazywalam i teraz zadaza mi sie tylko raz na jakis czas ze mi sie spozni tydzien czy dwa...:P

dziwne....i wszyscy ci powiedzieli ze nie wiadomo o co chodzi?? dziwne na prawde dziwne..a usg robilas?? moze to glupie pytanie ale niektorzy lekarze przepisuja bez badan nie wiedziec czemu....hm...moze wyluzuj...moze sie zblokowala i sie faszerujesz niepotrzebnie...nei wiem

Gość malaaaaaa
no wlasnie, mialas robione badania??? Mi na wstepie zrobil usg i pokazywal co mi jest...ze jakas cysta, ze jakas blonka nie peka itd....

Gość marina901
Robił mi usg ale powiedział ze nic tam nie widzi! Teraz miewam jakies dziwne mdłosci od jakiegos tygodnia dzis wymiotowałam i strasznie zle sie czuje!

Gość malaaaaaa
to wybierz sie do innego lekarza. Jezeli masz takie objawy to moze tak byc ze jestes jednak w ciazy a on tego nie wykryl, ale od marca do lipca to jest praktycznie 5 mc to w razie ciazy sama bys juz zauwazyla powiekszony brzuch czy cos. Ja na twoim miejscu poszlabym do innego lekarza bo to nie ejst normalne...