Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameliaaaaaaa

mam pytanie bo sama jestem niedoswiadczona

Polecane posty

Gość ameliaaaaaaa

mam 23 lata i niedawno stracilam dziewictwo. uprawialam sex z moim mezczyzna bez zabezpieczenia przedwczoraj popoludniu, skonczyl we mnie, wiedzialam,ze jestem przed okresem wiec liczylam na dni nie plodne. nastepnego dnia rano znowu uprawialismy sex ale juz nie skonczyl we mnie. i tego samego dnia przed poludniem dostalam okres. czy jest jaka kolwiek mozliwosci zajscia w ciaze? moze wyda wam sie to glupie pytanie ale dopiero jestem poczatkujaca wiec zrozumcie.

Zawsze jest jakaś możliwość zajścia w ciąże, większa czy mniejsza ale jest.

Gość ameliaaaaaaa
ale skoro dostalam okres niedlugo po tym? czy moze mam sie obawiac i czekac na nastepny z niecierpliwoscia?

Gość weź dziewczyno
nie rób sobie wstydu, ty nie jesteś początkująca, tylko głupia. W ciążę tym razem nie zajdziesz, ale za jakiś czas założysz topik, że uprawiałaś seks bez zabezpieczenia w połowie cyklu ale on nie skończył i czy zaszłaś. Masz 23 lata i nie wiesz, że młoda i zdrowa kobieta kochając się bez zabezpieczenia ma około 30% szansy, że w ciągu roku zajdzie w ciążę? Oczywiście miałaś dni bezpłodne, zakładając długość cyklu w granicach normy, ale jak można być tak nieodpowiedzialnym i durnym?

teroretycznie to byly dni nie plodne ale znam przypadki, ze dziwczyny zachodzily tu przed okresem

Gość kubrczke
moja przyjaciółka zaszła w ciąże a uprawiali sex w dni gdy miała okres więc zawsze jest szansa :)

Dokładnie ja też znam jeden przypadek że dziewczyna zaszła 2 dni przed okresem. Tylko , że ona wtedy była po odłożeniu tabletek anty więc może to też przez to :):) Za jakiś czas zrób test i będziesz wiedziala:)