Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek24

problem

Polecane posty

Gość tomek24

Cześć! Mam na imię Tomek, mam 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny ani bliższej koleżanki. Nigdy też nie uprawiałem seksu, czego zresztą się wstydzę. Nie mieszkam w jakiejś zapadłej wiosce z dala od ludzi. Nie jestem chamem ani prostakiem. Nie jestem jakimś obdartusem, od którego śmierdzi na kilometr. Mieszkam w Warszawie, w czerwcu skończyłem studia dzienne na uniwersytecie. Jestem kulturalnym człowiekiem o rozległych zainteresowaniach (film, dobra książka). Dbam o siebie: staram się ładnie ubierać, używam kosmetyków, uprawiam jogging. Mimo to, jak pisałem na początku, nigdy nie miałem dziewczyny. Do tej pory nie roztkliwiałem się nad tym, żyłem dniem dzisiejszym i nie rozpamiętywałem tego. Teraz jednak, gdy widzę jak inni- brzydsi ode mnie- chodzą z ładnymi dziewczynami- powoli zaczyna mnie to drażnić. Dlaczego tak się dzieje, co robię złego i co powinienem poprawić? Pomóżcie!

Gość kuba27
Idź na imprezę, zalej się trochę i na parkiet podrywać jak ci jakaś wpadnie w oko. Testowane, działa, jak jesteś nieśmiały to alkohol ci sie pomoże rozluźnić.

Gość tomek24
sory, ale nie jestem typem imprezowicza wolałbym szukać w jakiś inny sposób tylko właśnie nie wiem jak

Gość kakakakka
czat

Gość kuba27
czatu nie poleca, same paszczury raczej, jak nie chcesz iść na imprezę to idź do knajpy siądź przy barze i popijaj i obserwuj i na pewno coś się uda wyrwać

Gość Uczciwy
A może jesteś w drodze do pedalstwa?

Gość kuba27
hmmm do pedalstwa to też może być taka możliwość, no bo jak przez całe studia nie zaliczyć panienki??

Gość Uczciwy
A może studiował w seminarium?

Gość kkkkkkkkkwwwwwwwwwww
sproboj moze najpierw z gumowa lala :P

Gość tomek24
studiowałem socjologię na uw

Gość Uczciwy
E to nie możliwe żeby na UW nie mogłeś zerwać doopy! Ja tam kiedyś nie mogłem się opędzić a Ty nic???

Gość tomek24
widocznie nie każdy jest tak uzdolniony w tym kierunku jak ty jestem raczej nieśmiały i zamknięty w sobie

Gość Uczciwy
Nie mów stary o zdolnościach, na sto dziewczyn zawsze znajdzie się taka która pomoże czy zagada. A może za głęboko wlazłeź w naukę , co jest chwalebne, ale przgapić taki czas jak studia na życie seksualne to już kaplica!!!

nie dziwie sie ze nia masz dupy bo sam nia jestes, czytasz ksiazki, nie lubisz imprez itp... wiec nudny jestes i zapomni ze cos zadoopisz. idz se na dziwki osle

Gość tomek24
to, że czytam książki nie jest chyba niczym złym jak już wcześniej pisałem, nie jestem kujonem a imprez specjalnie nie lubię, bo nie gustuję w widoku pijanych ludzi tyle

Gość kuba27
jak sam się napijesz to inni pijani ci nie będą przeszkadzać!

Gość tomek24
sory, ale jak już ci pisałem, nie gustuję w takim towarzystwie w upijaniu się nie widzę nic fajnego

Gość kuba27
picie to jest życie, robota to głupota! ty chyba niezbyt wyluzowany jesteś co?

czyli cos nie tak, 24 lata i zadnej laski ?? musi byc jakis powod, ja rzadko chodze na imprezy, a jak ktos zaprosi to nie odmowie a na imprezie pelna kultura, wiadomo kazdy sie napije ale jest luz i pelna zabawa, zadnego mordobicia i zygania po domu, wiec znajdz dobre towarzystwo i wyrwij sie i wyluzuj.

Gość tomek24
może po prostu mam w życiu inne pryncypia co innego uznaję za ważne co w ogóle w życiu robisz poza imprezami?

Gość tomek24
tak, ale nie bardzo wiem, gdzie miałbym szukać tego dobrego towarzystwa

Gość kuba27
jak to co? w tygodniu praca i dom a w weekend zabawa! a Ty co robisz poza czytaniem?

Gość Uczciwy
Weź stary dwa zdęcia, jedno gołej doopy z wyeskponowaną cipką, drugie gołego faceta z porządnym sprzętem, połóż na stole i przypatruj się, analizuj itd przy którym zdjęciu fujarka Ci stanie taka jest Twoja orientacja, potem zwal sobie kapucyna i idz spać a jutro szukaj właściwej dla Ciebie osoby. Bo trudno zrozumieć Twój problem. A może jesteś homo??

Gość _Misiek_
Jest sposób. Można poszukać dziewczyny przez biuro matrymonialne. Ale myślę że to już ostateczność. Normalnie to jest tak... znajomi zapraszają na imieniny a mają znajomych i wsród nich jest ta jedyna którą warto poznać. Można nie być imprezowiczem, ale czasem wypada iść na imieniny jesli ktoś zaprasza.

Gość kuba27
Uczciwy: zaje**** metoda popłakałem się ze śmiechu:)

Gość tomek24
przestańcie pisać takie rzeczy to, że nie mam dziewczyny nie znaczy, że jestem gejem jestem normalnym heteroseksualnym chłopakiem, który po prostu nie potrafi nawiązywać kontaktów z dziewczynami a wy zamiast kpić moglibyście mi próbować pomóc

Gość Uczciwy
Stary jeżeli masz dobrą brykę i kasę przyjedz kiedy chcesz do mnie mam kupę czasu a ja już postaram się żebyś poznał co to sex!!! Mam taką znajomą co wierzy w to że można poprzez loda nadmuchać facetowi worek mosznowy, nie wyobrażasz sobie jaki ubaw!!! A jeżeli chodzi o poważną pomoc to idz do seksuologa, psychologa lub innego loga po pomoc, tu jej nie znajdziesz chyba że załapiesz się na cicho lub głośnodajkę!!!

Gość Uczciwy
Hej Tomku chyba się nie obraziłeś?

Gość werciaczekk
A masz jakies kolezanki ? Zabierz moze ktoras do kina lub do kawiarni . Moze dziewczyny widza w Tobie tylko malo wyluzowanego kujona , z ktorym nie znajda wspolnego jezyka , pokaz im , ze sie myla i masz wiele do zaoferowania . I przede wszystkim patrz kobietom w oczy i zawsze sie usmiechaj to dziala jak magnes :)

Gość Uczciwy
Chłopak jest uczciwy, wykształcony, inteligentny no i bez przerwy czyta.Jak ma nawiązać kontaktk wzrokowy z kobietą? A jak kobieta ma podejść do niego , strach mu przeszkadzać.Ja czas studiów spędziłem z dzieczynami dlatego długo studiowałem i nie otzrymałem nagrody za przykładną naukę, na pewno On zastanawia się czy warto było się tak uczyć i uciekać w świat książek? Warto było, możesz mi wierzyć.Ja już zjadłem a Ty dopiero czekasz na jedzonko!