Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek24

problem

Polecane posty

Gość kasiuuuuuuuusiuuu
To jak nie umie nawiazac kontaktu wzrokowego z kobieta to jakim cudem chce kogos poznac ? To w takim razie moze poznasz kogos w bibliotece ? Moze pani bibliotekarka nawet :D chlopie ogarnij sie ! wiek masz odpowiedni ! A skoro jestes taki jak piszesz to wiele dziewczyn by chcialo z Toba byc . wazny jest pierwszy krok pozniej zostaw to kobiecie . no albo czekaj az to ona Cie pierwsza poderwie tylko sie nie dziw jak sie nie doczekasz .

Gość Panu już dziekujemy
nie chciałabym na swojej drodze spotkać takiego Pana Uczciwego... wsadź sobie swoje rady w buty, macho od siedmiu boleści... i jak taki ktoś jak Ty ma zrozumieć jego i jego problem... ciesz się życiem, daruj sobie głupie komentarze... dojrzałości nie ma w Tobie żadnej

Gość Uczciwy
Ludzie! z taką filozofią daleko nie zajedzie 99% ludzi kieruje się naturalnymi odruchami, jest to bardzo smutne że czs romantyzmu minął, że czas tak szybko leci , że nastał czas konsumpcji no i że seks stał się jedną z tych rzeczy które trzeba skonsumować i dalej. Moje rady wypływały nie z serca ale z tego bagna jakim jest forum, pocztajcie oczym piszą i jak piszą.Chłopak zaczął pisać nie na tym forum co trzeba, myślałem że to podpucha jakich wiele. Serdecznie przepraszam Cię Tomku za to traktowanie!!!

Gość tomek24
Ja się boję, że jak poznam jakąś dziewczynę, która mi się spodoba, to ona mnie wyśmieje, że nigdy nie uprawiałem seksu.

Gość juska009
To jej o tym nie mow ze jestes prawiczkiem , proste :D jezeli bedzie Wam na sobie nawzajem zalezec i zrobicie to z milosci to ten maly szczegol nie bedzie mial wiekszego znaczenia . a tak z wypowiedzi przypominasz mi kolesi z Amerycam Pie :D chca zaliczyc a nie wiedza jak :D

Gość tomek24
zrozum moje rozterki nigdy nie miałem bliższych kontaktów z dziewczynami, nigdy się nie całowałem w moim wieku dziewczyny mają już doświadczenie i boję się, że mnie wyśmieją.

Gość czyzby czyzyk
aż cięzko uwierzyć ze tacy faceci jeszcze istnieją...:) gdybm ja na takiego trafiła byłabym w siódmym niebie:D

Gość cosmogirlll
A jakie dziewczyny Tobie sie podobaja ? Czy jest Ci to wszystko jedno jaka bedzie , byleby byla ? Badz soba , spraw by czlula sie przy Tobie dobrze , seks przyjdzie sam , a moze trafisz na podobno do siebie i razem bedziecie oswajac sie z mysla o seksie i poznawac swoje ciala i potrzeby .

Gość czyzby czyzyk
cosmogirlll----->brawa dla Ciebie:D lepiej bym tego nie ujęłą:)

Gość tomek24
podobają mi się ładne dziewczyny zwracam dużą uwagę na stronę wizualną spotkałem się z opiniami, że bez doświadczenia nie mam co startować do takich dziewczyn,ale nie wierzę, aby były poza moim zasięgiem boję się tylko kompromitacji

Gość tomek24
odezwijcie się cosmogirl: odpisz coś

Gość cosmogirlll
Cała prawda :) Przeciez My kobiety nie jestesmy takie straszne i nie dobieramy sobie partnerow pod wzgledem zaliczonych przez nich lasek . Tomek - sa ladne dziewczyny , ktore tak samo jak i Ty boja sie kontaktow z mezczyznami z obawy przed kompromitacja , wiele osob ma taki problem jak Ty . Trzeba sie przelamac , wiek masz ku temu odpowiedni , jezeli cechuje sie duza kultura osobista , interligencja wrodzona i nabyta nie ma opcji zeby nie znalazla sie kobieta,ktora Cie zechce :) Poza tym na pierwszym poznaniu nie przedstawisz sie jej "Czesc Tomek jestem i jestem prawiczkiem "

Gość tomek24
no ale wiesz 24 lata i nigdy się nie całowałem trochę głupio

Gość cosmogirlll
Dziewczyna nawet tego nie zauwazy o ile jej nie powiesz o tym :P Jezeli bedziesz z dziewczyna blisko , w sensie psychicznym , ta bliskosc fizyczna przyjdzie z czasem,takze calowanie :) na pewno widziales jak caluja sie na filmach :D zamykasz oczy zeby poddac sie chwili i calujesz ja :D tak jak czujesz , o ile w ogole cos bedziesz czul to tej dziewczyny i juz :D

Gość tomek24
cosmogirl: ile masz lat?

Gość cosmogirlll
19 :D

Gość tomek24
myślałem, że więcej, ale dzięki za rady, bo widzę, że mądra z ciebie dziewczyna wybierasz się na jakieś studia?

Gość cosmogirlll
w sumie to jeszcze 18 mam :D przede mna matura w przyszly roku, a potem dopiero bede o studiach myslec :D ale wymarzone studia dla mnie,to psychologia :D a Tobie zycze powodzenia w zbieraniu doswiadczen i wiary w siebie przede wszystkim :)

Gość tomek24
a prześlesz mi swoją fotkę chciałbym tylko cię zobaczyć jak wygląda taka cosmogirl