Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić 27 lat agatra

co robić ? pomóżcie

Polecane posty

Od 2,5 roku mam faceta.Na początku było super,miałam często straszną ochotę na seks.Od mniej więcej pół roku wszystko się zmienilo.Seks mógłby dla mnie nie istnieć,nie mam ochoty na igraszki a mój partner mnie nie podnieca.Zaczynam to traktować jako obowiązek.Żle się z tym czuję ale naprawdę nie czuję już zadnego pociągu i stałam się oziębła.Co robic?

Gość eda25
Witaj. Ja mialam coś podobnego, to poprostu kwestia przyzyczajenia do partnera. Własnie około 2,5 do 3 lat mija okres zakochania i fascynacji partnerem, to normalne. Musicie wprowadzić jakieś urozmaicenie w swoim zyciu erotycznym... :)

hmmm ale ja już nawt na to nie mam ochoty :/

Gość trsfsa
to z nim zerwij:/

Gość eda25
jak przez ten czas się często spotykaliście i jak często uprawialiście sex i jaki on był dla ciebie i dla niego?

spotykaliśmy praktycznie codziennie (rzadko w weekendy bo on miał dodatkowe zajęcie w weekend) a od pół roku mieszkamy razem. On był w sumie drugim poważnym partnerem i na poczatku szaleńczo sie w nim zakochałam. Seks uprawialismy 2-3 razy w tyg teraz duzo rzadziej... 1- 2 razy w ciagu 2 tygodni.

Gość eda25
Jaki ten sex był analny, oralny, klasyczny i czy sprawiał wam obojgu wielką przyjemność?