Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m mm mm mm

świecąca się twarz pomocy

Polecane posty

Gość m mm mm mm

Moja twarz jest okropna:( Mam cerę trądzikową- ale trądzik jakoś znoszę ale nie cierpię tego że moja twarz ciągle się świeci, jest tłusta:( źle się z tym czuje... Zna ktoś może sposób na to? Tylko nie piszcie że dobra jest rozwarstwiona chusteczka przykładana do twarzy bo daje efekt tylko na pare minut:(

Gość m mm mm mm
nikt nie ma takich problemów?

Gość Ola.
najlepiej jest się wypudrować. ;] a bynajmniej moim zdaniem.. ;d

ja tez mam ten sam problem, nie maluje sie , nie uzywam pudrow, znalazlam doskonaly krem ktory matuje na caly dzien perfecta matujacy z gruszka, do tego jest do cery tradzikowej http://www.nokaut.pl/oferta/dax-cosmetics-perfecta-no-problem-antytradzikowy-krem-matujacy-redukujacy-blizny-i-przebarwienia-skory-gruszka-potas-mikroperly-matujace-50-ml.html i kosztuje okolo 11 zl a jest rewelacyjny

Gość Ola.
Boże, przepraszam chodzący słowniku.. ;P

Gość m mm mm mm
Nie wiem czy puder to dobry sposób:( bardzo go widac przynajmniej na mojej twarzy bo mam cere trądzikową

zacznij uzywac kremow do cery bardzo tlustej, nie uzywaj tlustych kremow typu ,,nivea,, itd itp,uzywaj tonikow na bazie spirytusu salicylowego:)

Gość Ola.
i jeszcze polecam mydło siarkowe. wysusza skóre, dzięki czemu tak bardzo się nie błyszczy. ;]

Gość m mm mm mm
m a d z- a możan kupic ten krem w sklepie?

nie wysuszaj skory - przy swicacej daje to przyciwny efekt bo skora sie broni i wydziela wiecej serum. trzeba uzywac kremow nawilazajacych. kiedys byl tu taki topik, gdzie dziewczyny z podobnym problemem zachwalaly oliwke hipp - pisaly, ze to lepsze niz kremy, wystraczy nadmiar zestrzec papierowym recznikiem - te ktore wyprobowaly byly zachwycone

Gość Ola.
a mi tam to mydło pomaga. xd