dooorciaaa 0 Napisano Lipiec 24, 2009 hej wszystkim wczoraj wzielam 12 tabletke o 3 godziny za pozno jestem poczatkujaca w braniu dlatego wole zapytac...ta tabletka dziala?czy jest mozliwosc ze jajeczkowanie juz wystapilo?pomozcie prosze:)z gory dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1234567.... Napisano Lipiec 24, 2009 no wiesz niby mówią że tabletki powinno brać się o określonych porach ja np zawsze biorę w ok 7 rano bo tak wstaję ale np w niedziele nie raz zdarzało mi się brać np o 8 ...myślę że o te czy godz później nie ma co robić paniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samasobie 0 Napisano Lipiec 24, 2009 3 godziny po normalnej porze czy po tych dozwolonych 12 godzinach? bo jeśli po normalnej porze to powodów do obaw nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość świeżo upieczona położna Napisano Lipiec 24, 2009 w każdej ulotce jest napisane jak postępować w takich sytuacjach. Zwykle do 12 godzin można wziąć zapomnianą tabletkę. Nie ma powodów do paniki. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dooorciaaa 0 Napisano Lipiec 24, 2009 trzy godziny po okreslonej porze a to byla moja 12 tabletka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samasobie 0 Napisano Lipiec 24, 2009 mieścisz się w czasie, przeczytaj spokojnie ulotkę, później jeszcze raz. zrozumiesz, że wiele problemów same sobie wymyślamy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach