Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucyna111

źle traktuje swojego faceta!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lucyna111

Hej ... źle traktuje mojego partnera... robie mu jazde za byle co np ( ze nie mogl do mnie przyjechac lub za to ze oglądając jakies laski w jakims teledysku mowi Mmmmm czy coś takiego... ;// nie wiem co sie ze mna dzieje i nie wiem jak sie zmienic... znacie moze jakis sposob ?? pomóżnie!!!

Gość wejdz sobie na polski kicz
Tak, zmien faceta bo go nie sznujesz. Przypuszczam ze jest dla Ciebie zbyt dobry. Babki nie szanuja zbyt dobrych facetow.

Zidentyfikowałaś już problem więc go rozwiąż. Skoro błąd siedzi w Tobie to chyba tylko myślenie może Ci pomóc.

Gość lucyna111
ale ja nie mogę go zmienić bo go kocham.

dobrze, że zauważasz, że coś jest nie tak... wyrzuty sumienia? postaraj się być dla niego bardziej przychylna, bo ucieknie...

swoje zachowanie zmień.., a jeśli koleś faktycznie przegina (i potwierdzają to os. trzecie), to już inna sprawa...

Gość lucyna111
on żartuje ja widze po nim że chce wzbudzić we mnie zazdrość a ja się obrażam jak taka gówniara... ;/ i nawet nie gadam z nim... a on już z 2 razy płakał przez to... :( on tez mnie kocha... bo już dawno mógł by to zakonczyć miał bardzo dużo okazji...

może nie macie innych problemów? kłótnie są potrzebne, aby oczyścić atmosferę.. a takie sprzeczki, to nic poważnego. ;) podejdź do tego z większym dystansem, a może to się stać nawet zabawne. a jak będziesz miała naprawdę dość, to nie obrażaj sie tylko poważnie porozmawiaj o tym ze swoim partnerem, trzymam kciuki.

Gość lucyna111
no posprzeczamy się a po kilku godzinach już normalnie :P

Gość qazwsxedc
Jeśli dobrze ciągniesz to w zasadzie nie ma problemu. Jeśli źle ciągniesz, zaczij ciągnąć dobrze.

Gość pitagorasss0
ty Kur** ciągniesz swojemu staremu !!!! P.s i właśnie to się nazywa forum że jakiś palant sie wypowie ;]

Gość ja cie nie rozumiem
to ze mowisz ze ci sie nie podoba jak zachwyca sie inna laska i ze nie ma dla ciebie czasu oznacza ze go zle traktujesz? wg mnie to on cie zle traktuje