Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze poradzcie

wągry na brodzie- mam ich setki, prosze pomózcie

Polecane posty

Gość prosze poradzcie

jak biore reką po brodzie to jakbym po jakiejsc tarce szurala lub po brodzie mojego meza 1 dzien po goleniu. To wszystko od tych wagrow sa okropne. (przepraszam jesli ktorych zaczeło mdlić). Pillinguje twarz raz dziennie na dwie godziny mam niby gładka skóre ale potem znów dziwnie wyłaża. suma sumarum zawsze sa widoczne i jest ich naprawde duzo, doslownie czarna kropka przy kropce (blee). Chodziłam kilka razy do kosmetyczki i mi powyciskala ale za 2 dni wracaly spowrotem. Nie mam juz sił na to świństwo. Prosze moze macie jakies domowe sposoby. Kosmetyczka raz na 2 dni to toszke za drogo :(

Gość madzik_0007
a ja mam to samo tylko na nosie ech i czoło ale w mniejszym stopniu... zawsze miałam normalna cerę, czystą... pamiętam że kiedyś koleżanka która miała problem z pryszczami mi powiedziała " zobaczysz kiedyś będziesz wyglądać jak ja" heh

Gość prosze poradzcie
na nosie tez mam ehh jak z tym walczyc? moze spirytus salicylowy by je jakos wypalil? :( Szkoda mi tez ta skore tak pilingowac non stop :( Poradzcie cos- kazdego sposobu jestem gotowa sprobowac..

Gość Nie można ot tak sobie
Dziewczyny peeling!! Chociaz 2 razy w tygodniu!! Sama miałam z tym problem :)

Gość madzik_0007
w sumie to moje nie są jeszcze aż tak strasznie widoczne, ale robię najgorszą rzecz, pastwię się nad nimi i tak na prawdę moja twarz nie wygląda jak zawągrowana ale jak po jakimś ataku, cała w czerwonych rankach... no ale ten temat nie o tym:) peelingi robię i różnicy nie widzę... myślę że to też wina podkładu którego używam, ale bez niego wyglądam tragicznie, wiec coś za coś... ostatnio skonsultowałam się u kosmetyczki mówiła żeby oczyszczać twarz wodą mineralną... jeszcze się w nią nie zaopatrzyłam

Gość prosze poradzcie
Nie można ot tak sobie no i co znikly Ci calkowicie, przeciez to sa kanaliki w ktorych non stop tworza sie te wagry a pilingiem jedynie te oblesne czubki zsierasz zeby nie byly takie widoczne blee

używaj toników garnier czysta skóra, kremy nawilżająco matujące z iwostinu i peeling codziennie .