Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala zielona zaba

jak dbac o skore w czasie glodowki zeby nie byla obwisla przy duzym spadku wagi?

Polecane posty

Gość mala zielona zaba

ile schudlyscie na glodowce i ile trwala??????????

Gość kluuuberehfd
niebedziesz miała efektu jojo po głodówce.. Moja kolezanka sosowała glodówke 2 tyg. I nie ma ;]

Gość mala zielona zaba
a ile schudla i w jakim stanie jest jej skora w sensie czy nie jest zwiotczala?

Gość bardzo prostooo
Nie stosować durnotówki, tylko mądrą, zrównoważoną dietę i sport, przy których chudnie się powoli i skóra ma czas się dostosować. Innego sposobu nie ma. I poczytaj: http://www.odwazsie.pl/odwagi/1,97221,6739257,Gdy_skory_robi_sie_za_duzo.html

Gość mala zielona zaba
DZIEWCZYNY CHYBA JASNO POSTAWILAM PYTANIE MAM SWOJE POWODY ZEBY STOSOWAC WLASNIE GLODOWKE STAD TO PYTANIE

Gość perkalikowa w kratkę
peelingi, masaże, prysznic zimno-ciepły, lekkie ćwiczenia :)

Gość mala zielona zaba
TAK TEZ MYSLE ALEJAK CZYTALAM O GLODOWKACH TO TAM BYLO ZE W CZASIE GLODOWKI KOMPIELE W SAMEJ WODZIE ALE TO WYDAJE MI SIE GLUPIM POMYSLEM BO JAK JA POTEM BEDE WYGLADALA

Gość sadamanda
Głodówka jest po to, żeby oczyścić organizm i dlatego w czasie jej trwania nie powinno się stosować żadnych kosmetyków. A jeśli już musisz to kup sobie szare mydlo w płynie, bo jako jedyne nie zawiera składników chemicznych i zapachowych. No ale skoro jesteś mądzejsza i dla Ciebie to takie dziwne, to radzę poczytać jeszcze o głodówkach. No albo rób jak uważasz, ale nie spodziewaj się efektów.

Gość mala zielona zaba
nie chodzi ze jestem madrzejsza tylko o to ze sie boje a ty stosowalas glodowke????????????????

ile masz zamiar stosować tą głodówkę? bo może kilka dni, a w kilka dni ubytek wago przecież nie będzie taki drastyczny

Gość doinformowanaca
Oczyścić z czego? Czy ktoś mi w końcu pokaże wyniki badań, pokazujące stan jakichś szkodliwych substancji w organizmie przed o po głodówce, dowodzące wydalania podczas niej metali ciężkich czy z czego się tam "oczyszcza"... Bo na razie "oczyszczanie podczas głodówki" brzmi tak samo wiarygodnie jak "widziałam Yeti w centrum Warszawy".

Gość mati2
moim zdaniem po głodówce nie musisz sie obawiać obwisłej skóry, bo spadek nie będzie jakiś drastyczny a za niedługi czas przytyjesz więcej niż schudłaś wiec wszystko sie wyrówna...głodząc sie nie zlikwidujesz tłuszczyku...narobisz sobie tylko problemów zdrowotnych i jeszcze większy problem sobie przyspożysz niz tylko tłuszczyk, który możesz zgubić dzięki ćwiczeniom, ograniczeniu słodyczy, wodzie niegazowanej i zdrowym odżywianiu ...kiedyś, dawno temu mająć około 15 lat też wpadłam na taki genialny pomysł by nie jeść, po 4 dniach na samej wodzie zaczęłam mdleć, mama na szczęście zorientowała sie co wyprawiam...wypadały mi włosy, paznokcie sie łamały, dostałam krost na nogach, które leczyłam wiele lat...a co do kg, oczywicie wróciły, od tamtej pory podjęłam inna walkę - siłownia, aerobik, spacerki i obecnie(ponad 2 lata po porodzie) ważę 65 kg/173 a całe życie było 70-73...także musisz znaleźć swój sposób, przede wszystkim mądry...pozdrawiam

Gość gsfdadg
bla bla bla..Kazdy tak gada!!!! ZE bo chłodówce to choroby itp.. i ze sie schudnie dwa razy tyle co przed głoódwka!!! BLA BLA BLA!!! A stosowaliscie chociaz głodówke zeby tak gadac.!!?? Mówicie tak bo ktos inny tak mówi .!! albo gdzies przeczytaliscie..Ale najpierw chociaz sprubujcie zeby miec pewnosc czy to prawda.!! BO JA STOSOWAŁĄM!!!! PRZEZ 2 TYGODNIE I JESTEM SZCZESLIWA ZE TO ZROBIŁAM !!! BO SCHUDŁAM NAPRAWDE SPORO!! NIE MAM ZADNEGGO JOJO I PO GŁODOWCE NIE PRZYTYŁAM 2 RAZY WIECEJ!1 TYLKO UTRZYMUJE TA SAMA WAGE CAŁY CZAS!! WIEC NIE WCISKAJCIE KITU Z TA GODÓWKA!! NAJPIERW SAMA JA WYPRUBUJ ZEBY OCENIAC!!!

Gość mala zielona zaba
a ile konkretnie schudlas?????

Gość gsfdadg
EE nie pamietam bo to było jakies 4 miesiace temu ale naprawde sporo..Wszyscy dookoła mi mówili ze swietnie wyglądam. Jakies 10 kilo albo i wiecej.. ALe oczywiscie nie głodz sie 2 tyg. Nie wiem czy wytrzymasz :D

Gość mala zielona zaba
no narazie to ciezko mi idzioe dzien glodu dzien zarcia kurna nie moge sie powstrzymac nawet nie jestem glodna poprostu a poraszka dzis znow zaczynam chce wytrzymac 10 dni

Gość mala zielona zaba
a jak dbalas o cialo tylko woda czy jakies zele balsamy sorki ze tak wypytuje ale ciezko uzyskac informacje od kogos kto byl

Gość gsfdadg
Uzywałam wszyskiego niczm sie nie przejmowałam.. Płyny do kąpieli mydła..Ale wiesz.. jak nie chcesz to nie musisz ich uzywac.. Bo wiesz mi mogły ni nie zrobic a tobie nie wiem.. POWIEM CI TYLE NIE STOSOWAAM SIE DO ZADNYCH ZASAD!!

Gość gsfdadg
tylko jak juz skonczysz głoówke to nie rzucaj sie odrazu na zarcie bo rzytyjesz..Zacznij od owoców a potem od czegos lekkiego i zdrwego.

Gość mala zielona zaba
i ostatnie pytanie przygotowywalas sie jakos czy tak z dnia na dzien

Gość gsfdadg
z dnia na dzien.

Gość mala zielona zaba
dzieki mam nadzieje ze mi tez sie uda :)

Gość gsfdadg
trzymam kciuki. Powodzenia

Gość maklenka
suplementacja premium collsgen 5000 bardzo mi pomógł i skóra nie wisi a schudłam sporoo

Gość 89jagoda
Rzeczywiscie Premium Collagen5000 pomaga w utrzymaniu sprezystosci skory tylko najlepiej zaczac go zarzywac chociaz miesiac przed palnowana glodowka aby skora mogla sie nasycic kolagenem.