Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwony kwiatuszek i juz

Czego on chce?

Polecane posty

Znamy sie od niedawna, bardzo go lubie, jednak kompletnie nie wiem o co mu chodzi! Zaczyna mnie to dreczyc, gdyz chcialabym aby nasza znajomosc sie rozwijala, a jak narazie stoi w martwym punkcie. Odzywa sie do mnie co pare dni, glownie na gg, rozmawiamy po pare godzin, on wychodzi z jakimis propozycjami spotkania ale nic konkretnego, mowi ze jeszcze sie sklikamy. I tak znow milczy pare dni. Czy on sie bawi? Dodam ze ma 27 lat!

A) Ma mało czasu i pisze z Tobą bo Cię lubi, ale nie zawsze ma czas. B) Boi się Ciebie, bo nie wie czego Ty od niego chcesz, a mu się podobasz. C) (najbardziej prawdopodobne) Masz być awaryjną dupą:)

Gość przeciez to pupa
moze ma 16lat i teraz glupio mu sie przyznac do prawdy

Takze tego, pierwsze 2 podpunkty pasuja do mojej teorii;) chociaz trzeci tez biore pod uwage :/ Tyle nie wiem jak sie zachowywac, bo chcialabym sie do niego zblizyc, z drugiej zas strony nie chce byc nachalna:/

No to jak wspomni o jakimś spotkaniu to zapytaj się go kiedy masz być gotowa, albo rzuć, że nie wiem... w parku dają darmowe parówki i mozecie się razem wybrać. Cokolwiek. Niech się to rozwija.

Gość eeennnooo
Zastanow sie CZEGO TY CHCESZ, a nie zamyslaj sie nad tym czego on chce bo to tak naprawde nie ma znaczenia. Zajmij sie soba i badz niedostepna, wowczas bedzie interesowal sie Toba. Z drugiej strony dupek mysli jedynie o seksie. :)

Wiecie co, akurat mialam okazje poznac paru co chcieli tylko sexu, i musze przyznac ze on wydaje mi sie inny, ze raczej jest niesmialy, i zastanawiam sie moze ja mu daje jakies sprzeczne sygnaly, bo z braku czasu odmowilam raz, a pozniej jak mu przypomnialam o spotkanku to wydawalo mi sie ze napomknal o tym z musu, a zaraz pozniej wytlumaczyl ze on nie ma czasu. I co tu myslec?

Gość przeciez to pupa
moim zdaniem nie jest zdecydowany, czyli opcja 3 jak nic innego nie wypali