Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaonazamyslona

Czy warto kupować firmowe ciuchy?

Polecane posty

Gość takaonazamyslona

Pytanie jak w temacie czy wg was warto kupowac firmowe rzeczy głównie chodzi mi o ubrania i buty firm nike reebok adidas czy może lepiej kupować tańsze rzeczy np na targowicy lub w tańszych sklepach? Pytam bo mam rożne ciuchy i z tego co zauważylam to te firmowe o wiele dużej wyglądaja jak nowe więc chyba czasem warto dac trochę więcej kasy choć czasem jej szkoda bo np za cenę jednej firmowej bluzki miałoby się z 2, 3 z bazaru:)

Gość gagagahjajancuc
szczerze mowiac to nigdy niczego na bazarze nie kupilam-dla mnie to niska jakosc, jak musialam oszczedzac to wolalam isc do ciucholandu-trwale, markowe ubrania. Teraz mieszkam za granica i moge sobie pozwolic raz na jakis czas na dobre zakupy sezonowe niekoniecznie na wyprzedazy-zwykle kupuje w debenhams i to jest solidnie wykonane i co najwazniejsze w moim stylu

Gość pulpetd
Moim zdaniem warto. Zwykle w ciągu roku musiałam kupować 2-3 pary butów sportowych takich na lato, wiosnę, bo zwyczajnie się rozpadały. Odchodziła podeszwa, coś się odkleiło, przetarło. I po niedługim czasie nadawał się na śmietnik. Były to buty z bazaru, albo deichmana ( czy jakoś tak) Tej firmy też nie polecam, bo niby to nie buty z bazaru, ale też słabej jakości. W tym roku zdecydowałam kupić sobie buty za 300 zł zainwestowałam raz, a dobrze. Chodzę już drugi rok. Zamierzam kupić nowe, bo te mi się znudziły, ale nie są zniszczone. Nie ma dziury, przetarć. Są świetne. Bluza nike też ciągle wygląda jak nowa. Bluza ze zwykłego, taniego sklepu po kilku praniach straciła kolor i się zsupełkowała. Więc pytasz zy warto? oczywiście, że warto. KUpisz ciuchy i będą Ci służyć długi czas, a kupisz te tanie to ok może kupisz więcej, ale zaraz będziesz musiała wyrzucić. Wiec i tak sporo kasy wydasz na ciuchy nawet te z bazarku/

Gość dfdf
Jak masz 12 lat to moze sie i nadaje. Ale nie dałabym wiecej za nią niz 7-10zlotch. Nie jest warta wiecej

Gość jak kto woli dowoli
nie warto bo wszystko "made in china" kiepska jakość za wysoką cenę

Gość Iiiihaha
Zwykłych t-shirtów za 100 zł rzzeczywiście nie opłaca się kupować, ale buty moim zdaniem warto mieć dobrej jakości, skórzane i na gwarancji. Jeśli chodzi o koszulki, to możesz kupować jedynie specjalistyczne do biegania - pod warunkiem, że właśnie trenujesz do maratonu ;-)

Napewno warto, jakość, styl to nie to samo. teraz powstają fajne kluby zakupowe jak np. www.mimomento.pl tylko z markowymi, firmowymi rzeczami, z modą znanych projektantów więc warto się zarejestrować i popatrzeć a nóż na coś fajnego się trafi.