Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin 24 płock

jak sprawdzic czy sie lasce podobam?? i czy ma wobec mnie

Polecane posty

Gość marcin 24 płock

powazniejsze plany ? spotykam sie z kobietką fajną i byly dopiero 3 spotkania ale ona sie nie odezwei pierwsza nigdy raz sprawdzilem czy sie odezwie i 3 dni cisza:D chetnie sie zawsze spotka ze mną ale to z mojej inicjatywy niewiem czy sie wczuwać czy poprostu poczekac jakis czas jeszcze

Brzydki Niski Beznadziejny plany po 3 spotkaniach? a jezeli do mnie dziewczyna odezwała by się sama pierwsza 4 razy na na gg to by cośznaczyło? o reke ja popros nie widzisz ze dziewcze czeka :D:D

jestes pierwszy :D:D nie znam cie wiec nie moge nic stwierdzic :P:P:P i nie mnie oceniac :D

możesz uwierzyć mi na słowo a że takich nei znasz to nic dziwnego odrazu ich odrzucasz w końcu mas z iluś poznanych ludzi skądś, szkoły, uczelni (co prawda za bardzo nei można sięrozpedzać z miejscami bo nudni w kmońcu nie mająhobby albo czegoś) itd i część pewnie wydaje sie nudna i brzydka :P więc z nimi nie masz kontaktów normalne i naturalne kto by chixcał marnować na takich swój cenny czas?

wcale nie ale dla mnie osoba musi w jakis sposob zrobic na mnie wrazenie...

Gość eljotalaska
o ja pierdziele,że tez musiałem tu wejść teraz i przeczytać to co napisałeś,jakby o mnie....nie nic tylko sie pochlastać

Gość brzydcy i niscy
zostaja najczesciej samotnikami badz tez wybywaja na "misje" :classic_cool:🖐️

jak mozna byc nieciekawym??...bo ja nie wiem... kazdy czlowiek ma w sobie cos ciekawego :D

Gość eljotalaska
pewnie każdy ma coś tylko nie trafia na ludzi dla których to coś jest ciekawe

tak mam znajomych mnostwo zaintersowan.... ale widzisz dla jednych bede ciekawa postacia a dla innych nie :D

Gość brzydcy i niscy
no niezupelnie :O jak czlowiek moze byc ciekawy jak sie niczym nie interesuje ? :O🖐️

"z wybywaja na "misje"" na jakie misje? 💤 "ale widzisz dla jednych bede ciekawa postacia a dla innych nie " może nigdy nie byłem więc nei wiem "e niczym nie interesowac.." całkiem normalnie bo przecież za zainteresowanie nie uznamy czegoś zrobionego raz albo z braku laku

Gość brzydcy i niscy
ot tak jest dla osob ciekawych z zainteresowaniami jest to nie do ogarniecia ,ze ktos nieciekawy i bez zainteresowan :D🖐️

Gość brzydcy i niscy
"na jakie misje?" a takie jak np jezdza misjonarze to w kwestii gdybys rozpatrywal pojscie na ksiedza :D

Gość czemu pier
dolicie zamiast odpowiedziec autorowi na jego temat? jak chcecie se gadac o "brzydkich i niskich" to dlaczego nie zalozycie swojego temtu? xD loool

[zgłoś do usunięcia] czemu pier dolicie zamiast odpowiedziec autorowi na jego temat? jak chcecie se gadac o "brzydkich i niskich" to dlaczego nie zalozycie swojego temtu? xD loool co cie to obchodzi padalcu??

"al pojscie na ksiedza" musiałby sobie całą dokumentacje załatwić :classic_cool: "e gadac o "brzydkich i niskich" to dlaczego nie zalozycie swojego temtu? xD loool " bo offtop to drugie imię kafe :P a autor o tak zwątpił przez godzinę wypowiedział się tylko 1 raz zakąłdając temat