Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nocny zmarek

Gdy facet gra....

Polecane posty

Gość Nocny zmarek

.... w gry komputerowe

Gość Nocny zmarek
No właśnie Wam to przeszkadza

Gość Nocny zmarek
Jassssne :P

Gość Nocny zmarek
A później nazywacie Go dzieciak :P

Gość powiem takkkkk
facet powinien zarabiac pieniadze, w wolnych od tego chwilach zdobywac kobiety i uprawiac sporty . graja najczesciej nieudacznicy, nieroby, lenie, cieniasy z nadmiarem wolnego czasu

Gość Prototype jest kozak
Serio tak mówisz? W sumie mam takiego co ma 25 lat już prawie a by ciągle grał. A nieźle mu się przytyło. Ale jak powiedział \"Ma na to wszystko wyjebane\" ;)

Gość powiem takkkk
kobieta powinna zarabiac pieniadze, pieknie wygladac, w wolnych chwilach zdobywac facetow i uprawiac sporty. widac sie ze ty brzydki czy jak ci tam takich kobiet nie znasz ;):P

Gość Hutnik Warszawa
No ja właśnie z kumplem gram online w Football Managera 2009 ;) On Celtic ja Rangers. Wciągająca gra szczególnie jak się jest fanem piłki nożnej :)

Gość Hutnik Warszawa
Można uprawiac sporty i grać. Wszystko da się pogodzić

Gość Mattheew
Myślę,tak jak osoba wyżej. Wszystko da sie pogodzić. Lepiej żeby grał ni z z kumplami piwo pił pod sklepem.

Gość frufru
mój gra. ja gram razem z nim :) w sumie przez grę się do siebie zbliżyliśmy, najpierw mi pokazał screeny, potem przyniósł instalkę, później pokazywał co i jak, tłumaczyl skille, pokazywał taktyki, potem się zasiedział do późna i tak już został :D mamy wyznaczone godziny na grę - tzn częśc wieczoru na granie, częśc na wspólne spędzenie w inny sposób, film, spacer, wyjście na piwko, na rowery, cokolwiek. jesli sytuacja sprawia że on musi zostac dłużej - odbieramy to z następnej \"dniówki giernej\". i nawet jesli zostaje trochę dłużej to zawsze przychodzi poleżeć ze mną aż zasne :P potem idzie sobie znowu pykac :P gry to fajny sposób na \"oderwanie się\" od reala. byle nie przesadzic, nie zpaomniec ktory swiat jest wazniejszy...