Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Diamentowaaaaaaaa

Rozmowa z eks chłopakiem - chcę wrócic, błagam, pomóżcie ..

Polecane posty

Gość Diamentowaaaaaaaa

Witam, mam ogromny problem .. Pisząc to tutaj, oczekuję zrozumienia, bo jakoś nigdzie indziej nie jestem w stanie go znaleźc .. Otóż mam 16 lat . 2 miesiące temu rozstałam się z chłopakiem, było nam ze sobą dobrze, bardzo, ale niewinne kłamstwa z mojej i zdrady z jego strony kompletnie zniszczyły nasz związek ... Po rozstaniu były sprzeczki, moje starania się o powrót do niego (to on odszedł), ale on twardo stał przy swoim . Na wczorajszym ognisku (obracamy się w tym samym towarzystwie, więc, siłą rzeczy, bardzo często się niesttey widzimy) on rozmawiał z moją dobra koleżanką . Powiedział jej, że mnie kocha, bardzo, że nie potrafi zapomnec, że bolą go moje łzy, cała ta sytuacja, ale ciężko mu wrócic, bo nie potrafi mi zaufac .. Znowu swojemu przyjacielowi mówi, ze już nic do mnie nie czuje, że zapomniał .. Komuś innemu znowu co innego, a pewnie i sam całkowicie co innego myśli ... I tu pojawia się moje poytanie . Za kilka dni, pewnie w niedzielę, spotkamy się na domówce, mamy porozmawiac 'o nas' . Jak ja mam z nim rozmawiac, żeby odbucodwac zaufanie, zeby wrócic ...? Mi naprawdę na nim bardzo zależy, kocham Go .. To była jedna z tych miłości 'na całe życe', nie chce stracic czegos tak pieknego ... Problem w tym, ze ja sama nie wiem, co on uważa ... Nie wiem, jak z nim rozmawiac, zeby zrozumiałwszystko, że mi na nim zależy, że chciałabym z Ni znowu byc .. ;( Proszę Was, pomóżcie ..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować