Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnmnmnmnmn

Antybiotyki, przeziebienie w trakcie

Polecane posty

Gość mnmnmnmnmn

witam, od kilku dni biore antybiotyk doxyratio m na sprawy ginekologiczne. W trakcie kuracji przeziebilam sie i nie wiem co robic. w chwili obecnej biore 5/6 tabletek dziennie - 2 antybiotyki, 2/3 oslonowe i 1 antykoncepcyjna. Czy w takim razie do tego moge dolaczyc polopiryne itp? a moze wystarczy to przeziebienie przeczekac i brac 'jeszcze dodatkowo 2 tabletki rutonoscorbinu? :/

Gość mnmnmnmnmn
pomozcie prosze, nie wim co robic w takiej sytuacji sie nigdy wczesniej nie znalazlam...

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość Cleo1976
Idź do lekarza rodzinnego i jego zapytaj,bo my chyba też nie wiemy.Ja bym brała też leki na przeziębienie.Nie przeczekuj tego,bo się wywiąże coś poważniejszego.Nie przerywaj też antykoncepcji,ale pamiętaj że leczenie antybiotykami może osłabić jej działanie.

Gość malenkazolza
polopiryna nie obniza skutecznosci tabletek anty, jednak nie dokladalabym jej do tego kombo antybiotykow, ktore przyjmujesz. Skonsultuj to najlepiej z lekarzem - ja za kazdym razem wspominam, ze stosuje belare i prosze o dobranie takich lekow, ktore moge stosowac rownoczesnie. Mam przynajmniej pewnosc, ze nie narobie sobie krzywdy.