Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NUMINKA

WAŻNE PYTANIE!!!!!!!!!!!!!!!????

Polecane posty

Gość NUMINKA

STOSUJE DIETE I ĆWICZE AEROBIK 2 GODZINY DZIENNIE??? ILE POWINNAM SCHUDNĄĆ W MIESIĄC??? KTOŚ WIE???

Gość uwielbiam go
aerobic wyrabia kondycje na zrzucanie kg jest trening kardio w równym tempie tetna ok 120 130 uderzen na minute; niestety przy aero tetno jest wyższe, dlatego nie spalamy wtedy tluszczu tylko wyparowuje woda. Tak samo brzuszki, gdy robimy je wolno spalamy tłuszcz i wyrabiamy mięśnie a jak szybko to nie

Gość NUMINKA
NO NIECH MI KTOŚ ODPOWIE TO WAŻNE!!!!!!!!

Gość uwielbiam go
moze cwicz aerobic jesli lubisz ale nie dawaj sobie takiego tempa tylko wolniej albo przerzuc sie na taniec

Gość NUMINKA
ŻE NIE SPALAM TŁUSZCZU ĆWICZĄĆ AEROBIK TO MI TAKICH BZDUR NIE PISZ!!!!!! KAŻDE DZIECKO WIE ŻE ŻEBY SCHUDNĄĆ WYSTARCZY SIĘ RUSZAĆ NIE WAŻNE JAK!! A JA PYTAŁAM O ZUPEŁNIE CO INNEGO ILE SCHUDNĘ???

raczej nikt ci w cyferkach tego nie określi bo każdy ma inny organizm... ja bardzo schudłam po aerobiku,chidziłam 2 razy w teg po 1,5 godz przezcały rok akademicki bo mieliśmy w programie studiów...

Gość NO I ZARAZ
złoty cie wyleczy :o

Gość NUMINKA
MOŻE 200 KG CO??:P

Gość NUMINKA
Jak zwykle wszyscy się naprodukowali twierdząc w swoim mylnym przekonaniu" że niby coś wiedzą":P No i oczywiście odpowiedzi nie dostałam normalka cała kafeteria:P czego ja się mogłam spodziewać:P:P

Gość asioczek 978
kretynko nie zesraj sie z tm chudnieciem ile schudniesz to z tego sie ciesz, co z tego ze sie dowiesz ze 50 kg, teraz bedziesz sobie wyobrazac jaka bedziesz piekna za miesiac? ale korwa glowe masz dalej chorą

Zależy jak bardzo kaloryczne było twoje jedzenie przed dietą i jak bardzo kaloryczne jest teraz? I ważne jest jak się ruszasz bo są ćwiczenia przy ktrórych zmachsz się jak dzika, a efekty będą słabo widoczne. No i musisz wziąć pod uwagę, że dzięki ćwiczeniom wyrobisz sobie mięśnie i one też zaczną ważyć. Ogólnie możesz zrzucić 5kg ale mozesz też zrzucić i 15 kg. Wszystko zależy....