Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testy test

Kiedy zrobic test ???????????????

Polecane posty

Gość testy test

Jestem 7 dzien po stosunku (przerywanym , facet nie skonczyl we mnie, boje sie jednak preejakulatu), ok. 9 sierpnia powinnam dostac miesiaczke Moje cykle sa dosc dlugie 31(najkrotszy) - 34 - 38 dni (najdluzszy). Prosze o porade kiedy powinnam zrobic test ? (test z moczu kupilam o czulosci 20 , ale na niego to chyba musze poczekac przynjmniej do kolejnej soboty) BArdzo prosze o prade

Gość testy test
Poradzcie prosze !

Gość testy test
Hallo - prosze o porade, czy jest tutaj ktos ?

Gość testy test
czy moglabym wykonac wczesniej test z kwi ?

Gość testy test
8 lipca rozpoczela sie

skoro miewasz takie długie cykle to na Twoim miejscu z testem poczekała bym nawet i dłużej . Owszem możesz zrobic wcześniej ale nie bedzie on wiarygodny . Testy powinno robić się najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki ,kiedy ona nie przychodzi . A testy z krwi , przyznam ze nie znam się za bardzo ale wg mnie z nimi jest podobnie i też najwcześniej zrobiła bym po 9 sierpnia albo i później .

Gość testy test
test wykonany 9 sierpnia to bedzie juz spory czas po stosunku - 3 tygodnie. Dziekuje Wydaje mi sie , ze test z krwi moznabyloby wykonac nieco wczesniej , moze ktos inny ma wiedze na ten temat .

ja nie wiem dlaczego wszystkie liczą czas po stosunku ? Czas stosunku nie ma znaczenia . Ma natomiast znaczenie czas owulacji który zazwyczaj jest około 14 dni przed okresem . Do zapłodnienia może dojść tylko w czasie owulacji więc dzień stounku nie jest wyznacznikiem :O

Gość testy test
TAk masz racje. Dzieki Zastanawiam sie jednak teraz jesli stosunek mial miejsce 11 dnia cyklu , dodaje ze po stosunku wzielam tabletke "Po" to owulacja jesli nie wystapila, a zakladam , ze przy takich dlugich cyklach nie doszlo jeszcze do niej, prawdopodobienstow ciazy jest znikome. Wytrysku nie bylo wewnatrz mnie, pojawia sie jednak obawa tego preejakulatu.

dziewczyno chyba większe prawdopodobieństwo jest trafienia trzy razy pod rząd w totolotka niż to ze jesteś w ciąży :D Nie dość ze nie było pełnego stosunku , to jeszcze najprawdopodobniej ,skoro masz takie długie cykle nie doszło jeszcze do owulacji a do tego zażyłaś tabletkę "po" czego osobiście nie rozumiem . Spokojnie okres na pewno przyjdzie :D

Jeżeli okres masz dostać 9 sierpnia to owulację powinnaś mieć... w ten weekend. Lepiej kup sobie testy owulacyjne. Jeżeli wyjdą ci pozytywne to masz dopiero owulację i w ciąży na pewno nie jesteś. Mi się wydaje że w ciąży nie jesteś bo po pierwsze ze stosunku przerywanego jest bardzo cięzko zajść w ciążę a po drugie raczej nie miałaś w tym czasie owulacji. Test o takiej czułości powinnen podać prawidłowy wynik dopiero 2--14 dni po owulacji. Czasem później.

Gość testy test
Dzieki dziewczyny. Chyba jestem panikara Faktycznie wytrysku nie bylo we mnie, byl ala po jakims tam czasie , na zewnatrz, wiec to ryzyko jakby wyeleimnowalam , bo z tego co wiem, tylko w sytuacji przeniesienia spermy na palcu do pochwy mogloby pojawic sie jakies ryzyko , nie bylo jednak po wytrysku pieszczot paluchami. Balam sie jednak tego preejakulatu. Dzieki z otuche