Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ParisParis7

Krostki na pipce

Polecane posty

Gość ParisParis7

Gość ParisParis7
Co zrobic zeby nie miec krostek po goleniu ? Gole sie maszynka oraz kremem i zawsze mam jakies krosty ;( podobno to moze byc zapalenie mieszkow wlosowych i trzeba dezynfekowac nawet nowa maszynke ... pomozcie dziewczyny

Gość ParisParis7
ostatnio wspolzylam z dworcowym menelem , czy to stad te krosty ?

ale kiedt wystepuja zaraz po goleniu jesli tak to normalne moze to wystapic mija po 2 dniach jeli wystepuje po kilku dniach to znaczy włosy ci wrastaja

Gość ParisParis7
Slaba podszywka!! ;/ A moze jakies dziewczyny jeszcze sie wypowiedza o swoich metodach ?

Gość Maść
tormentiol. kosztuje 5 zł. Pomaga:)

Gość ParisParis7
Od razu po goleniu . skora jest zaczerwieniona i pojawiaja sie krosty. smaruje zawsze taka mascia na podraznienia ale niestety po 2 3 dniach mijaja . ale wtedy to wlasnie powinnam powtarzac zabieg golenia wiec wychodzi na to ze wiecznie mam krosty . bardzo mi to przeszkadza .

to nie uzywaj maszynki tylko krem ale jakis łagosny wosk moze byc ale jest bolesny

Gość ParisParis7
Uzywam kremy veet ale gdy sciagam krem ta lopatka dolaczona do kremu zostaja wlosy i tylko polowa daje sie zgolic . dlatego uzywalam tez maszynki , wlosy sa zgolone , ale krosty sa . i tak zle i tak nie dobrze . wosk dla mnie zbyt bolesny

Gość lubię ludzi
Paris mam to samo :(

to nałóż krem 2 raz albo przetrzymaj o 5minut dłuzej(niewiem jaka masz strukture włosa) a jesli tych włosków zostaje 5-6 to je pęsetka wyrwij

Gość ParisParis7
Bede musiala pokombinowac bo juz mnie to wkurza cholernie .

Gość trzeba..
brać przykład z facetów. Oni wiedzą jak się golić. \mi tez kiedys przy odrastaniu kilka krostek takich małych się robiło. Ale znalazłam świetny sposób : biały krem po goleniu nivea dla mężczyzn ! ja podkradam legalnie swojemu facetowi i nie ma prawa nic wyskoczyć przy odrastaniu. - sprawdzone przeze mnie i wiele moich koleżanek. Ponadto golić się zawsze ostrą maszynką i w miarę delikatnie, i z użyciem żelu albo pianki do golenia (też można facetowi buchnąć ;P) a nie na pianę żelu do mycia ciała albo mydła. Powiadam wam babeczki - gładka cipka i zadnych problemów z wyskakiwaniem krostek.

Gość Mala wyrachowana dama
Ja mam taki sam problem :(

Gość poco kombinowac
dermatolog powinienen wiedziec co to jest