Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LMka

Czy przeszkadzają wam rozstępy na piersiach waszych kobiet?

Polecane posty

Gość LMka

Mam dość duży biust i niestety rozstępy. Nie jakieś straszne ale jednak. Bardzo wstydzę się pokazywać go w intymnych sytuacjach swojemu mężczyźnie:( Niby chce ciągle się ze mną kochać co wskazywałoby na to,że chyba mu sie podobam ale boję się,że go to brzydzi choć o tym nie mówi... Wypiera się też tego,że miałoby mu to przeszkadzać. Mówi,że to przecież normalna sprawa... Mówi też,że faceci zwykle nie zwracają na to uwagi. Ale jakoś trudno mi w to uwierzyć :/ Panowie jak wy na to patrzycie? Zwracacie w ogóle na to jakąś większą uwagę czy faktycznie nie? Przeszkadzają wam bardzo rozstępy?

ja nie zwracam na to uwagi, moja tez ma rozstepy i mi to wogole nie przeskadza, dalej sa dla mnie piekne i uwielbiam je piescic... ahh

Nie zachowuj się tak! Jemu to najwyraźniej nie przeszkadza (i większości facetów też), uwielbia Ciebie, Twoje ciało i piersi, chce się z Tobą kochać. Nie psuj tego swoim głupim zachowaniem! Pokazuj mu swoje piersi, dawaj mu się nimi pobawić, pieścić. I ciesz się tym, że on je uwielbia.

Gość Paco Rabannnne
wstaw zdjecie to ci poweim

Założę się że większość facetów nawet nie wiedziałaby jak wyglądają rozstępy gdyby laski tyle o nich nie gadały i nie podtykały im pod oko, ze już nie wspomnę o tym że miałoby im to przeszkadzać.

Gość Gambulator
Kompletnie nie zwracam na to uwagi.

Gość JaNhuj
Kiedys nie wiedzialem co to jest teraz nawet na to nie zwracam uwagi... kocha sie to co ma!

Gość LMka
Dzięki trochę się chyba będę pewniej dzięki wam czuć... Bo wiecie jak to jest. Facet nie zawsze powie prawdę,żeby nie sprawić przykrości. Ale jeśli piszecie,że nie zwracacie na to uwagi. trochę mi lepiej :)

Gość KochamKobiecePiersi
zaden facet nie zwroci na to uwagi jego interesuja piersi nie rozstepy!!! moja pani tez ma duze piersi i rozstepy i nigdy jeszcze nawet nie pomyslalem o nich jak piescilem cycuszki. nigdy!!! twoj facet nawet ich nie zauwaza i nigdy o nich nie mysli i na milosc boska nawet nie mysl aby mu zabronic widoku twoich piersi!!!

Gość LMka
Nie zabraniam mu,zawsze się rozbieram ale nie czuję sie wtedy komfortowo. Bardzo sie peszę i tak"operuję"rekami byleby je jak najbardziej zasłonić :/ Mam wrażenie,że widzi wtedy tylko te rozstępy i marzy o tym,żeby dotykać inne jędrniejsze cycki. Wiem,że dla was mężczyzn to może śmieszne ale wy nie macie problemów typu rozstępy czy cellulit. A nawet jeśli macie to macie to gdzieś...

Gość dizaster
raczej nie, ale mnie przeszkadza że nie goli sobie cyca jak ma łonowce na cycu :(((

Zaniedbane i owszem ale jak popracujesz nad nimi to nie będą stanowiły problemu.