Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooolllaaa87

Podobało mi się to jak mój facet mnie zgwałcił

Polecane posty

Gość ooolllaaa87

Wczoraj bawiłam się z moim facetem. Biliśmy się poduszkami i śmialiśmy się. W pewnym momencie on złapał mnie tak żebym nie mogła mu nic zrobić i zaniósł mnie na łóżko. Byłam strasznie zmęczona, bo to głównie ja obrywałam (on jest znacznie silniejszy) i myślałam, że chce odpocząć ale on zaczął mnie dotykać. Pierw piersi, potem brzuch, a potem niżej. Powiedziałam mu, że mam płodne dni i dziś nie możemy. Ale on zaczął mi na siłę ściągać majtki. Zaczęłam się wyrywać bo tłumaczenie nic nie dawało ale on rozpiął spodnie i mi go włożył. Wykrzyczałam mu jeszcze raz, że mam płodne dni, a on na to, że wie i wie co to oznacza. Powiedziałam mu nawet, że to co robi to gwałt. Dzisiaj nie potrafię zrozumieć siebie, bo podobało mi się to. Pdobało mi się to, że mój chłopak mnie zgwałcił. Czuję się jak jakiś psychol!!!

Gość ooolllaaa87
Sama siebie nie rozumiem. Alejedno wiem na pewno, że tylko mój facet może takie rzeczy robić i nikt inny.

Gość ooolllaaa87
dodam że włozył mi go w odbyt:( strasznie dzis boli

Gość no i co w zwiazku z tym

Gość i tak powinno byc to facet
powininen rzadzic swoja dziewczyna !

Gość gość
to dziwne Ola że Ci się to podobało mam nadzieje że jakiś inny przystojniak Ci tego nie zrobi

Gość odmówiłem
Takie chętki chyba rzeczywiście bywają u kobiet. Moja kiedyś o takiej chęci powiedziała. Odpowiedziałem: Ty chyba masz fałszywe pojęcie o gwałcie. Wyobrażasz sobie, że facet z siłą większą od twojej odciąga siłowo twojej dłonie osłaniające to i owo. Że rozchyla ci zaciśnięte uda. Że się namęczy i napoci zanim ci między nogi wepchnie. Bzdura. Gwałt jest związany z twoim przerażeniem, strachem o życie. Ty po prostu byś wykonywała moje polecenia. Sama zdejmowała majtki, rozchylała uda i nasuwała pochwę na moją pałkę. Twój najmniejszy opór wywołał by moje ciosy, twój ból, krew, chwianie zębów. Sama byś uklękała, mój rozporek rozpinała, moją brudną, niemytą, śmierdzącą fujarę wyciągała, ssała, lizała, nasuwała usta (i gardło!) na nią, piła spermę co do kropelki. Delikatnie! Żeby zębami nie urazić. Cały czas czując zimne ostrze na szyi. Ja czuję się chory na myśl o tym! Jeden z najgorszych moich koszmarów sennych, to gdy związany przez bandytów, widzę że oni właśnie TO robią tobie. Nigdy już mi nie mów o "gwałceniu" ciebie!

"się nameczy i napoci zanim między nogi ci wepchnie ":-O nie nameczy się, da Ci w twarz żebyś była posłuszna, złapie boleśnie za włosy i szepnie " zrobisz co zechce albo cie ku.urwo zabije" :( wyciągnie swoją fujare i powie " módl się do niego, składaj mu hołd":-O po wszystkim nazwie Cie tania szmata a Tobie będzie śnił się po nocach jego ostateczny jek :-O będziesz bała się zasnąć, będziesz go widziała w każdym facecie...więcej? Następnym razem się zastanów zanim z nadmiaru wolnego czasu czy niedoboru wrażeń napiszesz coś głupiego:(

proponuje autorce wycieczke do indii... i przejazd liniami komunikacji miejskiej kolo godziny 20.00...