Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fucksejk

kuwa! czy ktos umnie odpowiedziec czy schudne od niejedzenia chleba?!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość fucksejk

ja pier dole.. wszedzie tylko czy nie jesc chleba, a nikt nie napisze CZY KOMUS UDALO SIE SCHUDNAC! tylko codziennie wypisuja co zjadly na sniadanie jakby kogos to interesowalo.. potrzebuje odpowiedzi, czy komus sie udalo schudnac od niejedzenia chleba, makaronow i innych gowien ktore zniszczyly mi zycie?!?!?!?!?!

Gość tadz
tak kurwa! uda ci się! ewentualnie żryj ciemny, PEŁNOZIARNISTY chleb i makaron. i ruszaj dupsko na dwór

Gość kuwa nie wiemy

Gość Paco Rabannnne
muszisz miec pisdo bilans ujemny dopiero sie wtedy chudnie policz sobie dokladnie http://zdrowie.onet.pl/1221268,2413,,,,kalkulator_kalorii,kalkulator.html

Gość fucksejk
dzieki! Boze tak ciezko tym cip om napisac TAK lub NIe! tylko: ,,sniadanie: 2 kromki pelnoziarnistego , II sniadanie: serek wiejski..'' A CO MNIE INTERESUJE CO ZRESZ oczekuje prostej odpowiedzi jaka dala mi pierwsza osoba do kija wafla.

Gość fucksejk
dziekuje papierowe nozyczki i paco :-)

Gość tak sa do tego proste programy
i tak bedziez gruba :classic_cool:

Gość kuwa nie wiemy
ok, schudniesz. tylko nie zastepuj tego tortami,śmietana kremówką i jagodziankami :)

Gość fucksejk
nie zastapie, jem yebane salatki i inne gowna, a ruszac sie ruszam bo jezdze na rowerze dzien w dzien. jestem przekleta i bede gruba cale zycie.

Gość józio
schudłem w 2 miesiące 8 kg , jadlem co chciałem , choć ograniczyłem cukier do minimum i tylko ciemny chleb jem. wazne: nie łączyć skladników np. jak jesz mięso , to z warzywami , bez pieczywa i kartofli. nie lacz cukru nawet prostego z tluszczami. i ja bezzglednie o godz. 18 przestawałem jeść. i tak do 8 rano. pozwalałem się oczyścic organizmowi , strawic wszystko , spalić.

Gość Krokodylowy
musisz mieć lepsze sranie

Gość tadz
pij dużo wody! nie soków i innych badziewi tylko wody mineralnej! tak z butelkę dziennie to minimum

Gość fucksejk
jozio dzieki a sranie rzeczywiscie musze miec lepsze bo cos mi nie idzie koniecznie, chyba ze na kaca z alkoholu pewnie tez musze zrezygnowac..

Gość fucksejk
wiem ejstem obrzydliwa ale w ytm momencie nie wiem juz co ze soba zrobic, tak wiec nie patrze na slownictwo

Gość Krokodylowy
rower między nogi i jeździć sranie modelowe

Gość chórek kafeterianek
Jak Ci się mocno chleba zachce, to go posyp otrębami pszennymi i dopiero wtedy zjedz. Strawi się szybciej niż przypuszczasz. ;)

Gość chórek kafeterianek
P.S. kartofle jeszcze bardziej tuczą. Jedz jako "zapychacz" różne kasze. Im "grubsza" kasza, tym bardziej się oczyścisz i mniej przytyjesz.

Gość rower to za malo
wg tej stronki do wyliczania ile kalorii sie zjadlo a ile sie dziennie potrzebuje, wychodzi mi ze mam bilans ujemny, w dodatku codziennie jezdze rowerem do pracy, a tyje, powoli powoli ale stale. codziennie robie sie coraz grubsza :O tu chodzi tez o wiek niestety, nasz metabolizm zwalnia i nie jest juz tal latwo jak sie bylo nastolatka. Podobno trzeba codziennie cwiczyc np. biegac 40 minut, bo dopiero po 18 min organizm zaczyna spalac kalorie

Ja schudlam juz 10 kg.W troszke ponad miesiac. Nie jem chleba,tylko \"wasę\" pełnozbożową,dużo wody piję,nie jem słodyczy,smażonych rzeczy,ćwiczę,ale w domu.Wcale się nie katuję i nie chodzę głodna.Jak mam ochotę na coś słodkiego,to jem owoc,albo parę morel suszonych lub ananasów kandyzowanych,w ostateczności batonik musli.

Gość fucksejk
mam nadzieje ze i mi sie uda. ludzie bardzij doluja. moze zrobie se lewatywe, tam w tych kichach to chyba wszysto mi zalega, moze tez temus labo idzie z wyproznianiem. a otreby mam i zaczne od dzis dodawac od posilkow. dzieki

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam, zarobek gwarantowany a na start dostajesz 6zł

Gość fucksejk
a chleba to nawet sie juz nie chce, przyzwyczailam sie, nie jem go ponad tydzien, nawet lepiej wszystko smakuje, ponauczali nas rodzice po rpostu , zjedz do tego chleba bo sie tym bez chleba nie najesz.. no to mnie najedli za malolata , tak ze teraz mam nie lada problem.

Ja jakiś czas temu nie jadłam właśnie chleba, ziemniaków, makaronu, ryż sporadycznie, do tego cwiczenia i w taki sposób schudłam 8 kilo w miesiąc. Powodzenia!

Gość no jesteś skazana
na otyłość i wulgarność, dawno takiego oszołoma tu nie było, pasztecie

Gość fucksejk
wiem bazienka wlasnie sie do tego zabralam. ale wole wyeliminowac te makarony i chleby i inne ziemniaki zeby moc jesc chude mieso, gotowane czy jakie, wole to niz pare ziemniakow. dlatego tez zrezygnowalam z takowych produktow . rastamanka - oby i mi sie udalo, a Tobie gratuluje!!

Gość fucksejk
hehe chyba nie myslisz ze mnie tym obrazisz dzieciole, sama wiem jak jest wiec gadaj zdrow

Gość fucksejk
nie chce isc na latwizne, po kopenhaskiej 13 dnmiowej schdlam pare kg ale potem 10 przytylam, nie jedzac wcale duzo;/

Gość yyyyyyyyyyy
jak nie jecie ziemniakow chleba ryzu to co jecie na obiad???

Gość fucksejk
sam kotlecik z surowka..