Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fucksejk

kuwa! czy ktos umnie odpowiedziec czy schudne od niejedzenia chleba?!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyy
kotlecik?smaorzonego ponoc tez nie wolno

Gość do Sykstinajn
Sykstinajn a co jesz na obiad

Gość darinma
To prawda gdy się nie je ww.rzeczy,siłą rzeczy chudniesz,sprawdziłam już dawno Merkaba,dobry link y.t.

mit białka http://www.youtube.com/watch?v=49UQ5hp6S8c dieta Gersona słyszeliście on leczył wszystkie choroby za pomocą soków warzywno owocowych w tym raka http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263 Dokument przedstawia efekt eksperymentu, jaki Spurlock przeprowadził na samym sobie - zdecydował się przez 30 dni jeść posiłki tylko i wyłącznie w barach sieci McDonald\'s. Film przedstawia zmiany, jakie zaszły w organizmie bohatera, a także wzbogaconą o statystyki i opinie specjalistów próbę oceny sposobu odżywiania charakterystycznego dla wielu mieszkańców USA - w tym dzieci, na co zwraca uwagę Spurlock. ten film jest ciekawy jak można szybko doprowadzić organizm do choroby http://www.youtube.com/watch?v=m9IvLOutZyk

Gość tylko spacerniak
do pracy na piechotę 5 km i z pracy też na piechotę . spacer pozwala schudnąc .

Gość mał_żonka
Ja swego czasu nie jadłam w ogóle chleba i rzeczywiście sporo schudłam, ale po jakimś czasie nie wytrzymałam i wręcz rzuciłam się na pieczywo. Oczywiście chwilę potem całe odchudzanie diabli wzięli. Polecam chleb razowy albo graham. Tylko trzeba sprawdzać na opakowaniu skład, bo czasem piszą :"chleb razowy", a razowej mąki jest tam 30%.

Gość maria jolanta pierwsza
ja schudlam 11 kg w 1.5 miesiaca, trwale, tzn trwale.. teraz jem tylko i wylacznie czarny chleb a bialy z chrupiaca skorka to tylko od wielkiego dzwonu, no przy grillu, jak juz grzeszyc to wszystkim naraz;p

Gość haha Bekówa haha
kurwa jak jestes tłustą beczką a z twoich komntarzy wynika ze tak ze nie wiesz co masz juz robic to napewno przyczyną twojej otyłości nie jest sam chleb tak więc pomysl czy wytarczy tylko nie jesc chleba czy trzba calkowicie zmienic diete? beczko jak wpierdalasz snickersa idą z pokoju do kuchni w lodowie zjesz kawal torta i zpowrotem jesz np Bounty to napewno nie przytylas od samego chleba jestes widocznie już tak tłusta tyle sldyczy i innych syfów sie nagromadziło w twoimbebechu ze musiała bys miec wyciety zołądek zmniejhszony liposukcje i regeneracja wątrroby bedzie troche trwac i jeszcze nadodatek chlejesz i mowisz ze bedziesz musiała zrezygnowac z alkoholu.....jakby to byl jakies trudne zadania lub lek na zycie !!!KOBIETO chcesz być sexy to skończ zrec wez sie za siebie idz na siłownie,do spa przenzacz zamiast na wuchte batonow i chipsow pieniadze na tego typu zeczy !!Baja

Gość bbkuhiuguigui
kuwa! powiem Ci tak. Ja schudłam jak nie jadłam białego pieczywa. Jadłam kaszę gryczną ugotowaną 'al dente' ;) do tego kefir i surówka z kiszonej kapusty, 2 grejfruty dziennie. Bo one mają właściwości spalające tłuszcz...ale tylko BIAŁE! ale trzeba się przy tym ruszać i nie jeść po 18. Do tego dużo zielonej herbaty. Dużo wody mineralnej. Co drugi dzień jadłam rybę przygotowywaną na małej ilości masła oraz duszone warzywa (brokuły+marchewka). Dobre rezultaty przynosi też jedzenie mięsa z surówką, bez ziemniaków. Makaron wcale nie tuczy!!! Ale pod warunkiem, że jest ugotowany al dente! Jem dużo makaronu z dodatkiem przecieru pomidorowego i bazyli + czonek oczywiście...ale bez parmezanu. Dobre też są płatki owsiane z wodą. Pamiętaj, że rano musisz zjeść coś bardzo energetycznego, czyli zawierającego węglowodany. Ale nie snikersa:P Mogą to być wspomniane juz płatki owsiane lub otręby przenne lub owsiane. No i oczywiście grejfrut. Powodzenia! Nie jedz chleba!

Gość bbkuhiuguigui
a na kolację np. serek wiejski. białko, białko i jeszcze raz białko!. ale nie mozesz jeść później niż do 18.