Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nawrócona Joasia

Odkrywam wreszcie prawdy

Polecane posty

Gość Nawrócona Joasia

Dziąki Radiu Ojca Rydzyka wreszcie wiem, że mnie w szkole okłamano. To Słońce krąży wokół Ziemi, a nie odwrotnie jak nam wmawiał pewien polski Żyd z Torunia. Niestety szatani z PO podtrzymują to kłamstwo. Tak samo wreszcie wiem, że prąd elektryczny płynie od minusa do plusa, wbrew obowiazujacej teorii masonów. Podobnie prezerwatywy. Wcale nie zabezpieczają przed AIDS ani niechcianą ciążą, a tylko są powodem uczuleń skórnych i przecinania więzów małżeńskich, bo nakłaniają do współżycia z antychrystami o innym kolorze. Życze Wam abyście dostąpiły wreszcie źródła Prawdy.

Gość rfdsegh
ALe Ty jesteś nie normalna

Gość fdsa
Aleś Ty mądra marna prowokacja!!hahhahah ale się uśmiałam

Gość HGFDEWQ
jasne ojciec moheros jest najmądziejszy i wie o wszystkim najlepiej

Na pewno tam nie wygadują takich bzdur. To radio nie jest wcale złe jeżeli chodzi o modlitwę na antenie religijne pieśni itp. Gorzej gdy zaczynają sie różne wywody a najgorsze jet to kiedy wypowiada się sam Ojciec Dyrektor

Gość Nawrócona Joasia
Chodowanie psów i kotów w domu to grzech bo zwierzeta te nie dostarczaja nam pokarmu i skór, tylko słuzą zaspokajaniu niecnych żądz i pochłaniaja pokarmy dane nam przez Ojca

Gość Nawrócona Joasia
a czy Wy wiecie do czego słuzy komputer ? Do pracy , nauki i odkrywania prawd. A Wy ciągle grzeszycie wypisując plugawe słowa na tym bezboznym forum. Szatan was chyba opętał. Siedzenie wielogodzinne przed monitorem jest niezdrowe, gdyż wbrew powszechnej opinii monitory LCD także wydzielają szkodliwe promienie, które są powotem niezdrowego popędu płciowego i zaniedbywania właściwej prokreacji prorodzinnej.