Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stressmili24

co ja mam myślec? i zrobic?

Polecane posty

Gość stressmili24

kolega mojego chłopaka od tak sobie do mnie wpada i siedzi po 3 godziny? rozmawiamy itd...ale ja nie wiem jak ja juz mam sie zqaachowywac? najlepsze jest to ze moj facet dziwnie na to patrzy ale mowie mu o tym...

Gość stressmili24
dziwnie sie z tym czuje...

Gość stressmili24
no tak ze czuje ze go to wkurwia :/

kolega mojego chłopaka od tak sobie do mnie wpada i siedzi po 3 godziny on jest jak strumyczek powoli drązy skałe (ciebie) żeby kiedys cie zdobyć zobaczysz jak mu będziecie na to pozwalac to tak to się skonczy

Gość stressmili24
tyllko ze akurat on mi sie nie podoba....i poprostu nie wiem jak ja mam sie go pozbyc? nie powiem mu nara!! wyjdz mi!! bo go lubie ale zeby az tak daleko zaszlo to nie...tylko to jest meczace.

tyllko ze akurat on mi sie nie podoba.... to nie ważne dziewczyny po pewnym czasi i tak dochodzą do wniosku że wygląd nie jest najważniejszy jak się go nie pozbędziesz to po pewnym czasie będziesz jego przyjdzie moment ze się pokłucisz ze swoim chłopakiem (moment na który on czeka) i jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci spodkasz w tedy jego i jeszcze większym dziwnym trafem on będzie twoim pocieszycielem ty mu się wyzakisz no i po tem ...... wszyscy wiedzą jak to się skonczy klasyczny przypadek i klasyczna historia

Gość stressmili24
o nieee!!! nie strasz mnie:( boje sie:(

niechce sie straszyc ale to bardzo częsty przypadek nie zależnie od wieku i miejsca

Gość stressmili24
ale ja juz stara dupa jestem bo mam 25 lat i nie takie rzeczy mi w glowie tylko czemu on taki uparty osioł? a czemu ja nie potrafie byc czasem chamska i powiedziec ze nie mam czasu:(