Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Soczyste_Owoce_Ogrodowe

pytanie dot. lazani

Polecane posty

Hello🖐️ Robię dziś lazanie na obiadokolacje, a z racji tego, ze zgineło mi gdzieś naczynie, w której zawszę lazanie przygotowywałam, to zrobiłam ją w mniejszej foremce, za to ma ok. 2 razy więcej warstw. Czy powinnam ją z racji tego dłużej piec? Dzięki za odp. 🌻

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Stała bywalczyni kafe
trudno powiedzieć, zaglądaj do peikarnika co jakiś czas, myślę, że 2 razy dłużej to przesada... A tam coś surowego jest? Bo chyba nawet makaron do lazanii się zalewa gorącą wodą, mięso też się posmaża?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mala migotka823
moze pogotuj trochen ten makaron zanim go wsadzisz do naczynia,wieskzosc nludzi wlasnie gotuje te platy a nie wsadza surowe../

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lukaj w piekarnik
trochę dłużej na pewno!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aaaa moim zdaniem
na pewno powinnaś ją dłużej piec niż jak zwykle piekłaś. ja bym też troche podgotowała ten makaron...ale skoro nie chcesz to jedyna rada zaglądać i sprawdzać twardość makaronu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×