Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrrrrrrry

jak by to rozkrecic

Polecane posty

Gość rrrrrrrrrrrrrry

podoba mi sie pewien chłopak za kazdym razem jak jestem na dyskotece w moim miasteczku on tez jest..wczoraj byłam w innym klubie i tez był :P ostatnio zauwazyłam ze zaczał na mnie zwracac uwage.. np ide sobie to cały czas sie oglada jak tancze tez sie patrzy ,ale cos nie ma odwagi podejsc. zawsze bawi sie z kolegami ,jeszcze nie widziałam zeby kiedykolwiek tanczył zjakas dziewczyna. Widac ze mu wpadłam w oko ..wczoraj jego kumpel do mnie doszedł zapoznałam sie ..potanczylismy a za chwile tamten doszedł do niego i powiedział ze juz musza jechac.. hm dzis pewnie tez pojde na dyskoteke i pewnie on tez bedzie.. dojsc do niego ? bo skoro on sie wstydzi , boi.. sama niewiem? ..przystojny jest :P

Gość jesli jego kumpel podszedl
to i on móglby .... gdyby chcial nie tlumacz sobie tego tak, ze facet sie boi jak mu sie kobieta podoba to sie nie boi ja bym do niego nie podeszla jak chce sie dalej gapić niech sie gapi baw sie dobrze jeśli bedzie chcial .... to nie martw sie znajdzie cie

Gość jhuyoiuy
działaj koniecznie jeśli masz odwage

Gość jhuyoiuy
sranie w banie na ekranie. DZIAŁAJ KOBIETO I TYLE

Gość
rowiń myśl "bawi się z kolegami" :D

Gość jhuyoiuy
usmiechnij sie do niego. dasz mu znak że ma szanse a jak nic z tym nie zrobi no to cóz , myliłas sie z tym wpadaniem w oko

Gość moze masz dziwaczną fryzure
i dlatego ci sie prygląda :) powodów moze być wiele moze ma dziewczyne ale ona nie lubi dyskotek i dlatego bawi sie w gronie kolegów

Gość rrrrrrrrrrrrrry
noo w sensie ze tanczy cały czas z kolegami :P a ja pewnie ze mma odwage dojsc do niego i zaczepic bo do tych niesmiałych nie naleze.. ale chciała bym zeby on pierwszy to zrobił :P hm wyglada na takiego jakby troche ostrożnego w stosunku co do dziewczyn .. noi niewiem co zrobic ..ostatnio szłam to sam siedział w loży i sie patrzył pozniej stanełam przy barierce to on tez wstał podszedł i stanał kilka metrów dalej.. chyba on mysli ze mam chłopaka bo raz mnie widział jak sie przytulałam do mojego chłopaka z którymm juz nie jestem

Gość rrrrrrrrrrrrrry
nieeeeee dziewczyny to on nie ma na pewno .. nie jezdził by z kolegami po dyskotekach bo by go nie pusciła ..za ładny jest :P

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam, zarobek gwarantowany a na start dostajesz 6zł

Gość jhuyoiuy
Laska zamiast sie zastanawiac co jest grane to podejdz do niego i obczaj baze. Może jest nieśmiały, a moze uwaza , że masz faceta i nie ma co sie kręcic koło ciebie. jednym słowem działaj, ile ja moge to powtarzac ehhhehe

Gość rrrrrrrrrrrrrry
no dobra to jak dzis bede i on tez to spróbuje zadziałac cos... i zdam relacje tu :P

Gość jhuyoiuy
trzymam kciuki. znam ten typ faceta- takich to trzeba delikatnie podpytac, zbadac, obczaic. jak nie wypali to nie bedziesz miała juz tego problemu zawsze jakis plus. rób sie na Bóstwo