Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolitka06.1990

Niech jeszcze raz ktos powie ze marzy o duzych tzytzkach

Polecane posty

a udusze! Jestem wkurwiona porzadnie:/ Chcialam sobie kupic stroj kapielowy i nie kupilam:/ Wszystkie sa w rozmiarze cos kolo A. Sprzedawczynie tylko patrzyly na moje tzytzki z litoscia. Co dopiero maja powiedziec kobiety z wielkim biustem! Dyskryminacja doslownie:(

Gość
bo facceci takie duze tzytzki chca widziec bez stroi kapielowych :classic_cool:

Z kazdym dniem tak Ci sie tylko wydaje ze chcialabys duze tzytzki, ale zareczam ze gdybys je miala mowilabys inaczej... Ja nie mam niewiadomo jakiego rozmiaru a juz mam problem z kupnem bielizny, stroju kapielowego, sukienki, bluzki. Wiekszych rozmiarow nie ma a gdy kupie za maly biust mi sie wylewa kazda strona:/ A jesli mozna wiedziec jaki Ty masz rozmiar?

Gość sloma
Kochana jeśli jesteś z 1990 roku to ?Ci jeszcze urosną ja mam 22 lata i nie wydaje mi sie zeby tam sie coś mialo zmienić a nawet miseczka a jest czasem za duża. też sie wsciekam czasem ale nic nie zrobie:(

Gość pokaż je tutaj
:classic_cool:

Przerwa wydaje mi sie ze faceci wola jednak te z malym biustem. Takim do reki:) Z kazdym dniem a jaki rozmiar ma Twoja siostra?

Ja mam małe B. Być może, gdybym miała duże, to pewno bym na nie narzekała(bo czy nie zawsze narzeka się na swoje?). A może spróbuj poszukac na internecie odpowiednich rozmiarów...

Gość
jednak nie, na żywo slysze tylko pozytywne opinie o duzych :O a o małych wrecz prezciwnie :O

bazienka dzieki za pocieszenie. Przerwa ale oni tylko tak gadaja zeby nie bylo ze nie sa typowymi facetami. Ale jest to taka sama prawda jak to ze kazdy z nich ma w majtkach ponad 20 cm - a to tez mowia:P

Gość
no i własnie tez jak naprawdziwych faeców przystalo biorą sobie te z duzymi :)

Gość natusiagg
małe źle duze tez zle....

Gość natusiagg
ja mam małe i mogłyby byc wieksze ale akceptuje je bo akceptuje siebie

Gość z porcelany
a ja mam D80 :) Mam piękny dży biust i do tej zgrabne i szczupłe ciało:) Każdemu c łopakowi mój biust się podoba :P a Ty masz pewnie wiszący i niejędrny dlatego tak ciężko kupić CI stanik :p Albo po prostu kupujesz w jakichś tanich lichych sklepach, a tam nie ma dobrej bielizny, zwłaszcza nd uże piersi. Ja mimo tego, iż mam jędrny biust to nie mogę nosić byle jakich staników, niektóre kosztują nawet 200 zł :/ wiem, to sporo jak na jeden stanik, ale jak przymierzałam tańsze to nie mogłam znaleźć nic na siebie

Gość
jak by tak małe brali , to też bym pewnie gdzies była :O

Gość natusiagg
dobry stanik do malych i wygladaja jeszcze lepiej niz u pameli

Gość natusiagg
teraz male to nie problem bo jest wybor w sklepach, kiedys byly tylko takie jak z firanki i to byla katastrofa

z porcelany nie mozesz byc szczupla i miec obwodu 80:P No chyba ze tylko takie sa rozmiary w tych Twoich porzadnych sklepach:P Ja mam obwod 70 (miseczka 70F) i zareczam kosciotrupem nie jestem:) A stanikow z bazaru tez nie kupuje:P I po za tym co ma jedrnosc do kupna stanika bo nie wiem?:P Przerwa czyli i tak zle i tak nie dobrze:( I dogodz tu facetom:/

Gość ale badziewny topik
; / bezsensu