Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwan_88

Czy jestem przystojny ????

Polecane posty

Gość ja tam sie nie znam ale
pusty i gupi na pewno :D

Gość czarnulka444
paskudny rzygac mi sie zachcialo

Gość wojak vaclav
co to za kilo miesa ci z japy wystaje ?:O dzisas zzygałąm sie:O:(

Gość ale żeś walnął
minęę:D ta źle nie jest, ale ten krowi język mnie rozpraszaa

Gość Iwan_88
rozprasza pewnie chciałabyc zebym Ci tym jezorkiem wylizał Twoja wilgotna wagine

Gość Iwan_88
sobie juz dupe lizałem i smyrałem kolanem, moge każdemu facetowi potargac za dyche dzić, bo zniszka w soboty :)

Gość jkmjipjiopjiop
1. na miejscu tej laski urwalabym ci glowe ze moje foto zamiesciles 2.lepiej ocenia sie gdy ktos nie wywala calego jezyka na zewnatrz 3.wydajesz sie balkiem fajny, niewiem jak tam z twoja 'figura' ale jesli jestes porzadnie zbudowany i nie marnego wzrostu to jak najbardziej mi sie pododbaSZ;P

Gość jkmjipjiopjiop
aha, 4. czemu na erotycznym ten temat ;|??

Gość Iwan_88
ahh ci podszywacze 💤 tylko o jednym :o a z miną ;) taką fotę na poprzedniej imprezie zrobiłem i to moje jedyne aktualne zdjęcie jakie posiadam :)

Gość jkmjipjiopjiop
aha, 4. czemu na erotycznym ten temat ;|??

Gość Iwan_88
bo tu chodzi o erotyczne odczucia mojej osoby

Gość jkmjipjiopjiop
hmm .. moje erotyczne odczucia: jesli nie pokazesz calej sylwetki - nie jestes dla mnie pociagajacy :P

Gość beaver feaver
Iwan, trudno powiedzieć jakie są erotyczne doznania Twojej osoby.

Gość Iwan_88
z tymi odczuciami erotycznymi to kolejny podszyw :o zapodałem fotkę tutaj gdyż widziaqłem w tym dziale kilka innych takich tematów...

Gość jkmjipjiopjiop
to temat prędzej na ogolny ;) jesli ktos tutaj daje taki temat to czesto nie daje fotki twarzy a intymnej czesci ciala :P w koncu erotyczny.. chociaz z drugiej str na ogolnym predzej by cie dopadlo sfrustrowane stado i zjechalo od brzydali ;)

Gość Iwan_88
wiec jestem brzydki czy nie? umowiłabys sie ze mna na kawe i przyszła do mnie na noc

Gość jkmjipjiopjiop
'przyszla na noc' ?? czyzby znowu podszyw? nie za szybko :D:D.. gdybys zobaczyla cie w pelnej okazalosci tj nie nago tylko cala sywlwetke plus buzke normalnie to kawa niewykluczona:)

Gość jkmjipjiopjiop
fajnie zbudowani wysocy bruneci są w cenie :P:P

Gość Iwan_88.
czyli co gdybymbył niski i niezbyt dobrze zbudowany to jestem na starcie skreslony? kochana liczy sie to co w sercu a nie to co na zewnatrz

Gość jkmjipjiopjiop
oczywiscie ze liczy sie to co w sercu :) ale jestem zdania ze z wygladu mezczyzna te zmusi mi sie podobac, ale nie znaczy to ze musi byc modelem itp bo to nie moj typ :P wole tzw intelektualnistow;p .. a mowilam o wysokiem bo sama niska nie jestem a nie chcialabym miec mimo wszytsko nizszego faceta :) a nie chuderlak bo po prostu tacy mnie nie kreca nic a nic :P .. ale gusta sa rozne ;) i jak to roznie w zyciu bywa moge sobie mowic o tym jaki ma byc moj ideal a w zyciu moge trafic na calkowiete przeciwinstwo :P .. mialam do tej pory tylko 2 chlopakow i zaden prawie w ogole nie byl taki jak w moim idalnym opisie wiec nie bierz tego tak doslownie ;)

Gość beaver feaver
Iwan, a po co pokazujesz tutaj swoje fotki? Zbytnio uduchowiony to Ty nie jesteś, jeżeli chcesz, żeby panienka wskoczyła Ci do łóżka widząc jedynie fotkę.

Gość jkmjipjiopjiop
pierwszy byl duzo starszy, mojego wzrostu prawie, zero wysportowania, wrecz brzuszek dostajacy itp drugi byl blondynem, tez niewiele wyzszym, troche mlodszym, ale za to cialko mial fajne chociaz nie 'polecialam' na nie :P czyli jak widzisz nie ma reguly kto ma szanse ;) musi po prosto cos zaiskrzyc ;p ale jesli chodzi o suche oceny to taki moj ideal jak pisalam wyzej.. a wkonuci nie znam cie wiec tylko tak moge oceniac ;)

Gość jkmjipjiopjiop
beaver feaver nie zapominaj ze chcial z nia jeszcze wypic kawe :D :P

Gość Iwan_88.
jak to nie jestem uduchowiony chodze regularnie do koscioła modle sie i spowiadam ze wszystkich moich grzechow. Jestem dobrym człowiekiem choc nie raz pojawia sie w moich oczach diabeł ale coz idealny nie ejstem. co do wygladu owszem rozne sa gusta i gusciki i czesto, gesto jest tak, że nie spotykamy ideałow lecz wrecz przeciwnie ale to chyba o to chodzi. jezeli chodzi o łozko to był to zart oczywiscie ja taki łatwy nie ejstem:) najpier kawa, pozniej test nastepnie poznanie moich rodzicow oraz ich akceptacja mojej nowej wybranki pozniej upojna noc w jakims uroczym hostelu

Gość jkmjipjiopjiop
heh :D mam nadziej ze z tymi rodzicami to tez zart ;) bo iwesz.. rozni ludzie bywaja na kafeterii.. gdyby jednak to byla prawda, to to chyba jednak mialaby byc twoja kobieta a nie twoich rodzicow wiec ich akceptacja to chyba az tak istotna nie jest ;)?

Gość beaver feaver
Hostele są tanie, rzadko kiedy "urocze".

Gość musztarda
wyglądasz jak krocze słonia.Okropność.

Gość knknknknknknknknblklbljb
18:37 Iwan_88 bardzo proszę o Wasze opinie pozytywnnee jak i negatywne of course http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/421a86a2 a8795cf6.html 18:38 [zgłoś do usunięcia] xxxxona o fuj 18:38 [zgłoś do usunięcia] ja tam sie nie znam ale pusty i gupi na pewno 18:39 [zgłoś do usunięcia] czarnulka444 paskudny rzygac mi sie zachcialo 18:39 [zgłoś do usunięcia] wojak vaclav co to za kilo miesa ci z japy wystaje ? dzisas zzygałąm sie 18:41 [zgłoś do usunięcia] ale żeś walnął minęę ta źle nie jest, ale ten krowi język mnie rozpraszaa 18:43 [zgłoś do usunięcia] Iwan_88 rozprasza pewnie chciałabyc zebym Ci tym jezorkiem wylizał Twoja wilgotna wagine 18:44 [zgłoś do usunięcia] Iwan_88 sobie juz d**e lizałem i smyrałem kolanem, moge każdemu facetowi potargac za dyche dzić, bo zniszka w soboty 18:46 [zgłoś do usunięcia] jkmjipjiopjiop 1. na miejscu tej laski urwalabym ci glowe ze moje foto zamiesciles 2.lepiej ocenia sie gdy ktos nie wywala calego jezyka na zewnatrz 3.wydajesz sie balkiem fajny, niewiem jak tam z twoja 'figura' ale jesli jestes porzadnie zbudowany i nie marnego wzrostu to jak najbardziej mi sie pododbaSZ;P 18:47 [zgłoś do usunięcia] jkmjipjiopjiop aha, 4. czemu na erotycznym ten temat ;|?? 18:48 [zgłoś do usunięcia] Iwan_88 ahh ci podszywacze tylko o jednym a z miną taką fotę na poprzedniej imprezie zrobiłem i to moje jedyne aktualne zdjęcie jakie posiadam 18:48 [zgłoś do usunięcia] jkmjipjiopjiop aha, 4. czemu na erotycznym ten temat ;|?? 18:49 [zgłoś do usunięcia] Iwan_88 bo tu chodzi o erotyczne odczucia mojej osoby 18:50 [zgłoś do usunięcia] jkmjipjiopjiop hmm .. moje erotyczne odczucia: jesli nie pokazesz calej sylwetki - nie jestes dla mnie pociagajacy 18:51 [zgłoś do usunięcia] beaver feaver Iwan, trudno powiedzieć jakie są erotyczne doznania Twojej osoby. 18:54 [zgłoś do usunięcia] Iwan_88 z tymi odczuciami erotycznymi to kolejny podszyw zapodałem fotkę tutaj gdyż widziaqłem w tym dziale kilka innych takich tematów... 18:57 [zgłoś do usunięcia] jkmjipjiopjiop to temat prędzej na ogolny jesli ktos tutaj daje taki temat to czesto nie daje fotki twarzy a intymnej czesci ciala w koncu erotyczny.. chociaz z drugiej str na ogolnym predzej by cie dopadlo sfrustrowane stado i zjechalo od brzydali 18:59 [zgłoś do usunięcia] Iwan_88 wiec jestem brzydki czy nie? umowiłabys sie ze mna na kawe i przyszła do mnie na noc 19:06 [zgłoś do usunięcia] jkmjipjiopjiop 'przyszla na noc' ?? czyzby znowu podszyw? nie za szybko .. gdybys zobaczyla cie w pelnej okazalosci tj nie nago tylko cala sywlwetke plus buzke normalnie to kawa niewykluczona 19:07 [zgłoś do usunięcia] jkmjipjiopjiop fajnie zbudowani wysocy bruneci są w cenie 19:12 [zgłoś do usunięcia] Iwan_88. czyli co gdybymbył niski i niezbyt dobrze zbudowany to jestem na starcie skreslony? kochana liczy sie to co w sercu a nie to co na zewnatrz 19:15 [zgłoś do usunięcia] jkmjipjiopjiop oczywiscie ze liczy sie to co w sercu ale jestem zdania ze z wygladu mezczyzna te zmusi mi sie podobac, ale nie znaczy to ze musi byc modelem itp bo to nie moj typ wole tzw intelektualnistow;p .. a mowilam o wysokiem bo sama niska nie jestem a nie chcialabym miec mimo wszytsko nizszego faceta a nie chuderlak bo po prostu tacy mnie nie kreca nic a nic .. ale gusta sa rozne i jak to roznie w zyciu bywa moge sobie mowic o tym jaki ma byc moj ideal a w zyciu moge trafic na calkowiete przeciwinstwo .. mialam do tej pory tylko 2 chlopakow i zaden prawie w ogole nie byl taki jak w moim idalnym opisie wiec nie bierz tego tak doslownie 19:19 [zgłoś do usunięcia] beaver feaver Iwan, a po co pokazujesz tutaj swoje fotki? Zbytnio uduchowiony to Ty nie jesteś, jeżeli chcesz, żeby panienka wskoczyła Ci do łóżka widząc jedynie fotkę. 19:21 [zgłoś do usunięcia] jkmjipjiopjiop pierwszy byl duzo starszy, mojego wzrostu prawie, zero wysportowania, wrecz brzuszek dostajacy itp drugi byl blondynem, tez niewiele wyzszym, troche mlodszym, ale za to cialko mial fajne chociaz nie 'polecialam' na nie czyli jak widzisz nie ma reguly kto ma szanse musi po prosto cos zaiskrzyc ;p ale jesli chodzi o suche oceny to taki moj ideal jak pisalam wyzej.. a wkonuci nie znam cie wiec tylko tak moge oceniac 19:22 [zgłoś do usunięcia] jkmjipjiopjiop beaver feaver nie zapominaj ze chcial z nia jeszcze wypic kawe 19:24 [zgłoś do usunięcia] Iwan_88. jak to nie jestem uduchowiony chodze regularnie do koscioła modle sie i spowiadam ze wszystkich moich grzechow. Jestem dobrym człowiekiem choc nie raz pojawia sie w moich oczach diabeł ale coz idealny nie ejstem. co do wygladu owszem rozne sa gusta i gusciki i czesto, gesto jest tak, że nie spotykamy ideałow lecz wrecz przeciwnie ale to chyba o to chodzi. jezeli chodzi o łozko to był to zart oczywiscie ja taki łatwy nie ejstem najpier kawa, pozniej test nastepnie poznanie moich rodzicow oraz ich akceptacja mojej nowej wybranki pozniej upojna noc w jakims uroczym hostelu 19:27 [zgłoś do usunięcia] jkmjipjiopjiop heh mam nadziej ze z tymi rodzicami to tez zart bo iwesz.. rozni ludzie bywaja na kafeterii.. gdyby jednak to byla prawda, to to chyba jednak mialaby byc twoja kobieta a nie twoich rodzicow wiec ich akceptacja to chyba az tak istotna nie jest ? 19:30 [zgłoś do usunięcia] beaver feaver Hostele są tanie, rzadko kiedy "urocze". 19:31 [zgłoś do usunięcia] musztarda wyglądasz jak krocze słonia.Okropność. » Odpowiedz na ten temat używane auta nieruchomości ogďż˝oszenia biustonosze perfumy notebooki, laptopy buty damskie bielizna damska RTV - telewizory, kamery wideo AGD - zmywarki, kuchenki, pralki aparaty fotograficzne i cyfrowe Kafeteria - Reklama - Redakcja ˆ 1999-2009 o2.pl Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.