Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkgoon

czy pierwszym objawe ciazy sa bolace piersi?????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość jkgoon

Gość jkgoon
no bolą.. ale czy przy ciązy to tez pierwszy objaw ?

Raczej nie... Albo raczej powinnam powiedzieć niekoniecznie. U każdej kobiety jest inaczej.

Gość jkgoon
dziekuje bardzo.. a czy jeśli to byłby objaw to możliwe że już po niecałych 2 tyg.??

Gość grenadinne
po niecalych dwoch tygodniach, to cie bola raczej na okres. ale fakt, obrzmienie piersi jest wymieniane, jako jeden z pierwszych objawow ciazy. ale nie ma co sie tym schizowac, bo zwykle jednak bola na okres ;)

Gość jkgoon
właśnie. strasznie się boję, że to nie na okres.. odchodzę od zmysłów, cały czas o tym myślę... kochałam się 12/13 lipca, a piersi zaczęly mnie boleć wczoraj... Okres powinnam dostac w przyszlym tygodniu... Nawet nie mam z kim o tym porozmawiać

Gość grenadinne
spoko, mnie tez cycki bola okropnie i tez powinnam okres dostac w przyszlym tygodniu.. :) wyluzuj :)

Gość jkgoon
ehh dzięki, staram sie

Gość jkgoon
ale po jakim czasie od stosunku??

Gość mnie bolaly piersi
zawsze przed okresem, a kiedy zaszlam w ciaze zaczely mnie bolec jakos tak na 10 dni przed terminem @ i bolaly bardziej niz normalnie, wiec cos zaczeam podejrzewac. Moge ci powiedziec, ze objawy ciazy sa bardzo podobne do okresowych, ale to tez zalezy od organizmu kobiety, nic nie mozna powiedziec na 100 %.

Gość jkgoon
Jejku :( Analizuje całą tą sytuacje kiedy byliśmy blisko.. gdy mial we mnie wejść to założył prezerwatywe, wczesniej było bezpiecznie... a ja i tak tak sie boje :(