Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmnnnnsss

JAK WYGLADAJA WIZYTY U GINEKOLOGA PODCZAS CIAZY ?

Polecane posty

Gość mmmmnnnnsss

No wlasnie, chodzi sie co miesiac ( bodajze ) i co oprocz usg i mierzenia cisnienia lekarz robi podczas takiej wizyty ? Czy usg jest robione za kazdym razem ? Wtajemniczcie mnie prosze :)

Gość sdfghj
Usg 3 razy podczas ciąży. ważenie,mierzenie ciśnienia za każdym razem. Ja badanie na fotelu też miałam za kazym razem. podsłuch tętna płodu od 6 miesiąca co miesiąc

JA CHETNIE ODPOWIEM BO TEZ NIC KIEDYS NIE WIEDZIAŁAM WIEC NA PIERWSZEJ WIZYCIE USG DOPOCHWOWO I WYWIAD O CHOROBACH W RODZINIE, KIEDY BYŁA OSTWTNIA MIESIĄCZKA ITP I LEKARZ CI KARTE CIĄŻY ZALOŻY ALE MUSISZ SIE ZGŁOSIĆ PRZED 10 TYG BO INACZEJ NIE DOSTANIESZ BECIKOWEGO NASTEPNA WIZYTA ZA MIESIĄC I TAK DO KOŃCA...ZA KAZDYM RAZEM ROBISZ OCZYWISCIE WYNIKI NA MOCZ I KREW (JA MIAŁAM DOBRE WYNIKI KRWI WIEC TYLKO W CAŁEJ CIĄZY 3 RAZY ROBIŁAM) A CIŚNIENIE CI BADA OCZYWIŚCIE I POTEM JAK DZIECKO TROSZKĘ JUŻ WIEKSZE BEDZIE TO BADANIE TETNA TEŻ JEST NA KAŻDEJ WIZYCIE, A USG KOLEJNE TO MIĘDZY 10 A 13 TYG KONIECZNIE SIE ROBI, BO BADA SIE WTEDY PRZEZIERNOŚĆ KARKU, A KOLEJNE USG TO JA NP MIALAM W 24 I 30 TYG, AHA I JESZCZE W 30 TYG ROBI SIE TEST NA GLUKOZĘ NO I Z GRUBSZA TO WSZYSTKO JESLI MA SIE DOBRE WYNIKI, A JAK JEST COŚ NIE TAK TO JAKIES BARDZIEJ SPECJALISTYCZNE BADANIA :) POZDR JA MAM NA DZIŚ TERMIN ALE NIE RODZĘ JAK WIDZAĆ ::p, CZEKAM NADAL NA DZIDZIE

Gość erfxfdxv c

standardowe badania na fotelu- choc niektorzy mowia ze nie wolno-jednak moje wszystkie prawie znajome mialy, osluchanie tetna, mierzenie cisnienia, sprawdzenie wynikow, wazenie