Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natasha 15

wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość Natasha 15

czu wizyta u ginekolga jest straszna?? i czy musze być w ciązy, żeby do niegi iść czy tak na kontrole dla zaspokojenia swoich obaw związanych z bólem brzucha,jajników też można..i lepiej do kobiety czy mężczyzny?

MOZESZ ISC KIEDY CHCESZ, JA BYŁAM 1 RAZ U KOBIETY ALE POTEM ZAWSZE U FACETA, JAK DLA MNIE TO NIE MA RÓZNICY

Gość Natasha 15
a musze iśc z rodzicami jak mam 15 lat?

TEGO TO JA NIE WIEM JA 1 RAZ POSZŁAM TO NA STUDIACH BYŁAM, ALE MYŚLE ŻE JAK MAMĘ WEZMIESZ ZE SOBĄ TO CI RAŻNIEJ BEDZIE

Gość Natasha 15
ale troszke mi głupio jej powiedziec..bo odrazu wpadnie w histerie, że jestem w ciązy..a ja chce tylko, żeby mnie zbadała bo mam bóle brzucha:(

Gość możesz kiedy chcesz
ja poszłam sama jak miałam 15 lat, nie musiałam iść z mamą, byłam u kobiety, ale później też tylko do mężczyzny chodziłam-są delikatniejsi

Gość Natasha 15
wolała bym iść sama..bo moja macocha jest histeryczką iii mnie powiesi..przed tym jak jej powiem, że nie jestem w ciązy..:(

Gość możesz iść kiedy chcesz
spróbuj pójść sama i zapytaj najpierw położną, jeżeli jest u ginekologa, czy możesz sama jak nie masz 18 lat.

Gość Natasha 15
ja kiedyś byłam z kumpelą..ale ona miala wtedy nie cale 14 lat..i powiedziala jej ze musi z mama..i na glos rykła, ze taka młoda już sie obawia , że jest w ciązy...No tylko , że ja sie nie odabwiam o to..ale troche siara tam isć:(

Mi zawsze raźniej było u kobiety. I to ne prawda ze faceci są delikatniejsi. Dużo chodziłam po lekarzach więc coś o tym wiem. To nie jest zależne od płci. JA jednak wolę kobiety. Jeżeli coś Cię niepokoi to lepiej to sprawdzić. A z mamą może zacznij rozmowę od tego, ze boli Cię brzuch. Powiedz że podejrzewasz że to jajniki...i tak od słowa do słowa wspomnij o lekarzu

Gość Natasha 15
no to dobry pomysł..dzięki: *

nie ma za co. i nie bój się . lepiej iść teraz niż później. ja poszłąm dopiero po 20 i wstyd mi było niemiłosiernie, ze tak długo zwlekałam

Gość Natasha 15
na wizyty czeka sie długo co nie? bo cholera brzuch mnie cały czas boli..nie wiem dlaczego:(

Gość Natasha 15
hmmm..a dużo kosztuje taka wizyta??

Gość mandaryna87
zalezy od miasta, zalezy od lekarza , ja w gdansku place 90 zl

Gość Natasha 15
troche dużo..ale mam tyle..i pójde i zapłace,, bo juz czasem skladam się z bólu..:(

Gość mandaryna87
a moze to nie jajniki Cie bola, w brzuchu mamy rozne narzady ;) moze lepiej pojsc najpierw do lekarza rodzinnego?

Gość Natasha 15
nie lubie mojego lekarza rodzinnego..ani on mnie..

Gość Idź bez zastanowienia
I nie bój się ..ginekolog nie zje Cię:) Ja pierwszy raz byłam u ginekolga jak miałam 11 lat bo miałam także bóle brzucha...i dobrze, że chcesz pójść...bo warto wiedzieć co się dzieje w Twoim brzuchu:) Trzymaj się:)