Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani przed 40stka

obwisly biust

Polecane posty

Gość pani przed 40stka

cale moje zycie mialam brzydki maly biust, po ciazy zupelnie mi opadl, wyglada okropnie, zadne tabletki, cwiczenia nic nie pomaga cialo mam ladne a biust ohyda, wiem ze nic nie mozna na to poadzic, jedynie operacja, na ktora mnie nie stac, czuje sie fatalnie kiedy moj maz je dotyka, pisze, bo moze ktora z was ma jakas rade, moze cos o czym ja nie wiem, dziekuje z gory

ćwiczenia powinny pomóc jeśli je się wykonuje regularnie i codziennie i trzeba mieć też to na uwadze że efekty nie przyjdą po paru dniach tylko po kilku miesiącach

ćwiczenia na klatkę piersiowa a po twojemu meżowi to przeszkadza bo jeżeli nie to po co robisz problem i tak będziesz stara z obwisłymi nie ważne jak wyglądasz ale co reprezentujesz bo i tak morze cie rzuci dla młodszej ale będzie brzydzą od ciebie

Gość a ja mam 20 lat i od
zawsze mam obwisły,nawet w wieku 15-16 lat juz taki był,może dlategom,że szybko zaczął mi rosnąć a późno zaczęłam nosić stanik :O Mam dosyć duży,każdy się nim zachwyca,a nikt nie wie,że bez stanika są to dwa paskudne placki :O

Gość pani przed 40stka
moj maz nawet mi w kolko mowi ze mu sie podoba, ze wydziwiam, wydaje mi sie, ze po prostu sie przyzwyczail, hehehehehehe, ale to siedzi w mojej glowie. Cwiczenia powtarzam kazdego dnia juz od ponad roku hmmmmm moj rozsadek mi mowi, ze natura mnie tak obdarzyla i nic na to nie poradze, wiecie jestemy malzenstwem juz 18 lat, nigdy ze strony mojego meza nie uslyszalam zlego slow ana temat mojego biustu, tylko ja jak urwana plyta mam brzydki biust, i w kolko to samo, widze ladny biust, to mowie do niego oh chcialabym itd jest juz mna znudzony, ale ja nie umiem, smieszne, mam niezla figure jestem szczupla, cialo tez niczego sobie a biust OHYDA, pewnie juz tak bede zrzedzic wiecznie, dzieki wielkiw za wpisy, maly zle za duzy tez zle, nie dogodzisz hehehehe

wiekszosc kobiet ma obwisly biust bo nosza za luzne w obwodzie staniki Wpisz w google lobby biusciastych lub malobiusciatych i poczytaj o szczegolach

Gość fgghk
o rany, nie gadaj mezowi ze masz brzydki biust bo w koncu sam tak stwierdzi bo mu ciagle to wmawiasz i zacznie sie gapic na te o ktorych ciagle mu gadasz!!!!!\ sama kopiesz pod soba dolek, ja mam kilka rzeczy brzydkich w ciele ale moj ciagle mowi ze jestem perfect i ja sam to popieram i nigdy nie powiem mu ze to mam ochydne czy to wrecz przeciwnie jakby cos zasugerowal to juz bym odwrocila kota ogonem jakie to jest fajne i naturalne

Gość pani przed 40stka
wyzej wpis masz 100% racji i ja wiem, tylko to moje glupie drugie ja, nie wiem czemu to mu w kolko powtarzam, postaram sie pilnowac. Najwazniejsze, zebym nauczyla sie z tym zyci, musze zaakceptowac ten moj obwisly biust, ciezko jest jednak to wykonac. siedzi we mnie zrzeda, jak jej sie pozbyc hehehehhe postaram sie, sprobuje, dzieki. Koniecznie musze wam cos jeszcze napisac, w trakcie seksu, robie wszystko zeby jego rece nie dotykaly biustu, tak macie pojecie, naprawde, chore co

Gość najczęściej trrolllują faceci
dobry stanik podstawa ale dobry to też właściwy rozmiar

Gość he heloooo
powiem Ci prawde- jesli operacja nie wchodzi w gre to nic z tym nie zrobisz, nie ludz sie, pogodz sie z tym, zreszta 3/4 pan w Twoim wieku tak ma. Ew. stosuj kremy zeby skora byla gladka, ale nie licz ze balsam ujedrniajay do biustu podniesie je cokolwiek, Cwiczenia? na miesnie klatki piersiowej owszem pomagaja - ale na miesnie a nie na biust. pozdro