Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytezwidzisz

prosze niech ktos ze mna porozmawia!!!!!!!!!!! boje sie ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość jak 1 lipca to piersi bolą Cii
ę w odpowiednim momencie. mnie zawsze bolą tydzień wcześniej. Nie panikuj, Jak miał prezerwatywe to wszystko ok. dziecko nie jest tak wcześnie zrobić. Zrób sobie plan B co by było gdyby będziesz trochę spokojniejsza i ewentualna ciąża nie będzie takim wstrząsem. Ale myśle że i tak pewnie nie jesteś w ciązy.

Gość tytezwidzisz
i tak mi bardzo pomagacie, dziękuje :) ehh raz jestem pewna, ze nie moge byc w ciazy.. ze wszytsko bylo ok i czuje sie calkiem normalnie, a za chwile przychodza mi do glowy takie myslie ze jakby to było jakbym była....... :(:(:(

Gość nie panikuj
ja tez obstawiam na to ze nie jestes w ciazy :) do okresu nie zostało ci juz duzo dni wiec ból moze byc zwiazany z nadchodzacym okresem... nie daj sie zwariować:) no i usmiechnij sie ::)

ciaza to nie pstryk i swiatlo, kazda z nas przezywala kiedys podobne chwile w sensie a mozeeee... moim zdaniem nie jestes w ciazy i to na 80% zrob sobie test dla spokojnosci, idz do gina zacznij brac tabsy i sie nie schizuj ale z kolejnym facetem procz tego tez uzyj gumki juz dla zdrowia bez zabaw przed! nie piszcie ze jest gowniara bo teraz za sex zabieraja sie 14stki!

pociesze cie ze ja kiedys biorac tabsy, majac b.fajnego faceta schizowalam sie jak okres nie przyszedl co do godziny...bo tak mi sie super wyregulowal po harmmonet ze byl dokladnie o 13! zaraz wszedzie widzialam babki w ciazy, bolaly mnie cycki, jajniki, wszystkie objawy ciazy...:D ahh..dopiero jak zaczelam po kilku latach starac sie o dziecko skumalam ze to nie tak pstryk...po pol roku bez zadnych zabezpieczen sie udalo....

Gość nie panikuj
a ja juz poł roku sie staram i tak nic;(

Gość tytezwidzisz
jejku dziekuje wam! troche mnie podniesliscie na duchu,,, tylko zebym dostala ten okres.. te najblizsze dni beda najgorsze! :( nie panikuj- napewno w koncu sie uda :*

Gość nie panikuj
nie czekaj na okres bo zwariujesz :) test kosztuje tylko 10 zł :) kup go i sprawdz bedziesz spokojniejsza:)

Gość tytezwidzisz
kupiłabym, ale boje się. chociaz caly czas mysle o ciazy to ta mysl do mnie nie dociera, a jakbym kupila test to juz calkiem bym sie załamała...