Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mallinkaa

bardzo lubie śintuszyć? też tak macie ?

Polecane posty

Gość mallinkaa

heja i zeby nie bylo, mam 26 lat meża od 4, a razem od 8 lat :P i jestem mu wierna od zawsze! i bardzo lubie ostry sex, ale kiedy on dominuje,uwielbiam kleczec i piescic go oralnie z rozchylonymi nogami, lubię jak szczypie mi sutki, trzyma za wlosy i podtrzymuje glowe kiedy mu robie loda, uwielbiam też mu ostro swintuszyc w stylu "wyrznij mnie", "wal mnie jak dziwke".... normalne to ??? ale lubie tez fajny, zwykly cieply i spokojny sex , zalezy od nastroju

Gość mallinkaa
u was jak jest ??

Gość mallinkaa
hmm?

Gość mallinkaa
co no i

Gość sara z okolic
tez tak mam, to normalne, malo jest kobiet co potrafia sie wyluzowac i poniesc emocjom

Gość scotland yard
zazdroszcze facetowi

Gość mallinkaa
to fajnie ze niektorzy potrafia norlmalnie odpisac,

Mallinkaa jestes jak najbardzie na luzie, oby jak najwiecej takich fajnych kobietek.

Gość dizaster
jakbyś sie dowiedziała że to nie "normalne", tylko nienormalne to byś się poczuła gorzej?! normalność to nuda i pruderia - przesadna, udana, fałszywa wstydliwość, skromność.

Gość mallinkaa
nie no w sumie luz, ale tak pytam zwyczajnie, bo wiecie wiele kobietek sie wstydzi np swojego ciala, albo boi sie wyrazac to co czuje, ja sie wyzbylam kompleksów i apeluje do reszty , zeby tez ta k zrobila :):)

Gość Marco22252
Mallinkaa to chyba normalne u kobiet że tak mówią {lub wstydzą się powiedzieć partnerowi na głos}ale moja tak mówi i jest to chyba normalne,tzn. takie słówkatak jak liże jej perełkę to padają słówka lwyliż mnie mocno,ssij ją,ja natomiast lubię jak moja depiluje swoją pod prysznicem i wtedy pieszczotom i słówką nie ma granic i dla nas jest to superowa gra wstępna,pozdrawiam głosno mówiące swintuszki

Gość mon123
Ja też już powoli się pozbywam swoich kompleksów. Twój mąż jest wspaniały, wiele mi w tym pomógł. :)

Gość no i ozenil sie i mu nie stoi

Gość Marco22252
A lubicie jak wam partner liże cipunię?moja uwielbia a ja za chywilę pozbędę się włosów na głowie,gdyż moja tak dociska mi głowę do niej,i jeszcze jedno pozwalacie dawać wygolić perełkę partnerowi czy jednak same to robicie???

Gość corka jehowy
moj kotek tez lubi gdy mu nowie glosno o swoich doznaniach. czasami wymsknie mi sie cos wulgarnego a on wtedy jakby dostal podwojnego kopa i to go bardzo podnieca. nawet lubie przeklinac w tym momencie ale boje sie zeby nie przesadzic. pytam sie go czy nie za bardzo zapomnialam sie a on na to ze to lubi. wiec czemu nie?

Gość mallinkaa
córka jehowy---no wlasnie i przeklinam tez czasem, i wlasnie tez na poczatku sama bylam z dziwiona i speszona ale widze ze to na niego dziala :) co do lizania muszelki, lubie ale wole ja jakos go piescic oralnie bardziej:Pbardzo mnie to jara wiec swintuszeniu mowimy tak !!!:)