Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brimabal

nurtujace pytanie. co o tym mysllicie

Polecane posty

Gość brimabal

nie wazne jak ale zaczela sie rozmowa z moim chlopakiem ze ja kocham swoja przyjaciolke. on sie wkurzyl powiedzial ze jak ja kocham to on pierdoli take cos i zebym dala mu spokoj. zebym nie pisala do niego tylko do niej. co o tym myslicie?? kocham ja jak przyjaciolke

tylko nie pozwalaj na zbytnia milosc miedzy ta przyjaciolka a Twoim facetem...bo zle sie dla Twojego zwiazku to skonczy.

Gość brimabal
bezka. dlaczego? kocham chlopaka ale przyjaciolke tez. ale jak przyjaciolke tylko

Gość szalalalalala
no to chyba spoko a on to powinien zrozumiec sa rozne barwy milosci

Gość brimabal
no wlasnie. brata kocha sie jak brata przyjaciolke jak przyjaciolke. moj chlopak sie nie odzywa. nie zrobilam nic zlego. jak zwykle 0 zrozumienia pfff

mowie to tylko z okolicznych obserwacji...niech przyjaciolka sie z Twoim facetem nie spoufala,nigdy nie pozwol byc im sam na sam.Bo pojdziesz w ostawke ( sorry za ostre slowa ).

hmm to raczej wina niezrozumienia jego koszach a z przyjaciółką się przyjaźnisz (trzeba nazywać jasno swoje relacje z ludźmi)

Gość brimabal
bekza to nie o to chodzi. mi chodzi o to ze on poprostu jest zly ze przyjaciolka nie jest mi obojetna

A moze dziewczyna spedza za duzo czasu z przyjaciolka a nie z facetem i dlatego ta ich 'milosc' mu nie odpowiada?...no nie wiem.

Gość brimabal
nie. zawsze wole spotykac sie z nim. zazdrosny? niee nie wiem o co mu chodzi. ale przyzwyczailam sie. on nie sie zawsze obraza. ooo dzisiaj tylko 2 razy:) ;/;/;/!!!!!!!!!!!!!!!